Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)
buralpdi' Alıntı:
Yusuf korkmaya başladım senden, yakında biri gelip yaa haberin varmı Yusuf robot imal etmiş kampta bütün işi o yapıyor, inan şaşırmayacağım nazar değecek sana ;D ;D ;D
Levent abi sizin gibi ustaların yanında bizimki amelelik ;D ayrıca kampta herşeyi ben yapmak isterim birazda manuel olsun herşey o sebeple robot işi bize uymaz ama ileride karavancılık adına belki birşeyler yapabiliriz herkesin ihtiyacı olan birşey olur faydamız olur belki
yaybek' Alıntı:
Levent abi sizin gibi ustaların yanında bizimki amelelik ;D ayrıca kampta herşeyi ben yapmak isterim birazda manuel olsun herşey o sebeple robot işi bize uymaz ama ileride karavancılık adına belki birşeyler yapabiliriz herkesin ihtiyacı olan birşey olur faydamız olur belki
niye amelelik olsun Yusuf, bizler şanslı insanlarız, en azından kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz, düşünsene hem paramız yok hemde elimizden birşey gelmiyor, karavan işi o zaman hepten hayal olurdu ,
bu beceri ve kafa yapısıyla her işin üstesinden geleceğine de inanıyorum....
Hadi bakalim gozun aydin yusuf kardesim.. Bu arada mecburiyetten bir konuda daha tecrube sahibi oldun......
guzel havalarda keyifli seyahatler dilerim ...bu ayin sonunda kismetse istanbuldayim gelince ararim seni kardesim
beraber bir cay iceriz.....
Gökhan kardeş sağolasın.
İlhan bey çok teşekkürler evet bayağı stres yapmış bende acaip rahatladım,o rahatlamanın üstüne arabada bayağı çalıştım önce tavan havalandırmaları için sineklik yaptım sonrasında fren teline engel olan depoyu sökmüştüm muayene sebebine ona daha önce bahsettiğim telin geldiği noktaya delik açıp kalın plastik boru taktım ve etrafını hem hızlı yapıştırıcı ile yapıştırıp sonrada mastikle sağlamladım şimdi fren teli hiç engele takılmadan rahatca hareket ediyor o sorunuda çözmüş oldum.