Yusuf Aybek
Zirve
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="buralpdi" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
buralpdi' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yusuf Bey hesapları tutuyordu bakalım masraf ne çıkacak
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Levent abi yaklaşık olarak yazıyorum yakında ekleyeceğim tekrar.<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="fsirin" data-source=""
fsirin' Alıntı:
</div>
Bitti gibi.<br />
Elinize Sağlık. Görünüşüyle, işçiliğiyle gayet güzel duruyor.<br />
Minderler kaldı galiba.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Ferhat bey azalttık şükür ince işleri kaldı asıl zamanı onlar alıyor bakalım hızlı bir şekilde ama dikkatli çalışıyoruz biteceği ve ilk denememi iple çekiyorum sabırsızlanıyorum.<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="teos" data-source=""
teos' Alıntı:
</div>
Yusuf ellerine sağlık, <br />
Oldukça başarılı bir iş çıktı ortaya. Yatak planda 120 idi 50 cm de dolap olunca geriye mutfak tezgahına ne kaldı merak ettim. Bir de şöför arkası yatağın ölçüsü ? <br />
Yurtdışı,yurtiçi sitelerde gördüğün çalışmaları çok iyi özümseyip hepsinden birşeyler almanın da başarına katkısı olduğu düşüncesindeyim.<br />
Tebrkler tekrar.<br />
Oğuz
</div>
</div>
</blockquote>Oğuz abi yatağın baş tarafı yine 120cm alt tarafı 100cm yaptım doabı 40cm mutfak'da 85 cm.oldu ön yatak 130x60 açılınca 90 cm genişlik,Abi zaten o sitelerde ne gördüysem onlardan arakladım.</div>