<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="derindeniz1" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
derindeniz1' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yusuf,ne oldu, senin satış ilanında ''bu ilan yayında değildir'' diye birşey var. Merak ettim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sami abi bu sabah ilanı güncelledim ama onay geç geldi sonrasında onaylandı ve ilanınız yayında demesine rağmen sayfada bu ilan yayında değil yazısı çıkıyor,sitenin müşteri temsilcisini aradım durumun teknik bir arıza olduğunu ilanın güncel olduğunu üst tarafdaki ilan yayında değil yazısının halledileceğini söylediler,ilan şu an güncel alıcıları beklemeye devam.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="engines" data-source=""
engines' Alıntı:
</div>
s a.yusuf abi.üzülsekmi sevinsekmi arada kaldık ama.bence de ev ağır basar ve ev derim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
A.s Engin kardeş inan satıyor olmama üzülüyorum o kadar emek ve sıkıntıdan sonra ama hayatta ev daha önemli evi herzaman alamayız ama karavanı biraz daha kolay yapabiliriz ileride tabi öncelik ev ilgin için teşekkürler.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="buralpdi" data-source=""
buralpdi' Alıntı:
</div>
Yusuf ev araştırıyormusun
</div>
</div>
</blockquote><br />
Levent abi evlere bakıyoruz netten hatta Beylikdüzü tarafına 2 ziyaretimizde oldu ama sadece yüzeysel bir yoklama çekmek için araba satıldıktan sonra tam teşekküllü bakacağız şimdi bulursak alamayız diyeüzülürüz.</div>