Darısı başınıza.Tavsiyem kendiniz yapacaksanız bazı arkadaşların sayfalarına abone olun.Acele etmeyin.İnanıyorumçok güzel bir karavana sahip olacaksınız.Sevgiler benden.
Cavid Hocam,doğru söze ne denir?Teşekkürler.Çok yoruldum.İnşallah güzel günlerde siz sevenlerimizin yanında dinleneceğimize inanıyoruz.Sevgilerle kalın.
Teşekkür ederim.Bu arada sevindiren bir haber aldım.Bizim arabalardan birini kullanan hırdavatçı arkadaşı Balıkesirde kantara sokmuşlar.4.5 ton gelmiş.Görevli %10 dan kurtardın,ceza yazmıyorum demiş.rahatladım.Sevgiler.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05)
Abi ( İkinci bahar ) logosu ruhsata bile girdiğine göre ,Varmı ötesi , Var yaylalar , dağlar , tepeler o cıplak ayaklarla ıslak cimenleri doya doya hissetmek gezmek..
Abi cok yoruldun biliyorum Allahdan dileğimiz ikinci baharın size o yorgunlukları atlatması ve mutluluğunuza mutluluk neşenize neşe katması dileği ile güle güle kullanın..
Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay
TUGAY58' Alıntı:
Abi ( İkinci bahar ) logosu ruhsata bile girdiğine göre ,Varmı ötesi , Var yaylalar , dağlar , tepeler o cıplak ayaklarla ıslak cimenleri doya doya hissetmek gezmek..
Abi cok yoruldun biliyorum Allahdan dileğimiz ikinci baharın size o yorgunlukları atlatması ve mutluluğunuza mutluluk neşenize neşe katması dileği ile güle güle kullanın..
Sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay
Hocam, tüm yorgunluğunu ve sıkıntılarını unutturan, keyifli ve mutlu gezilerde kullanmanı dilerim.
Bundan sonra, kendine has üslubun ile yorumlayacağın güzel gezi fotoğrafları bekliyoruz..
numan33' Alıntı:
Hocam, tüm yorgunluğunu ve sıkıntılarını unutturan, keyifli ve mutlu gezilerde kullanmanı dilerim.
Bundan sonra, kendine has üslubun ile yorumlayacağın güzel gezi fotoğrafları bekliyoruz..