Adil Bey, İmaj karavanıda bende 3-4 kez ziyaret ettim özellikle panelvan dönüşümlerinde en başarılı firma diyebilirim. Özellikle 15m3 PSA grubu araçlarda özel yaptırdığı gerek özgün su depoları gerekse kontra yerine kullandığı yan duvar panelleri işine gösterdiği saygının göstergeleri aşağıdaki linkte yeralan fima ürünlerini inceleyin bence ürünleri arasında sizin araca uygun kalite ve ebatta yan paneller bulabilirseniz ağırlık bakımından ciddi faydası olur diye düşünüyorum. Aydın Bey yaptığı araçlarda yan panelleri kendi özel kalıbı olan fiber plakalar kullanıyor.
Vaktiniz olursa Saly Karavana da uğrayın derim hernekadar adapazarlı üreticilere karşı olumsuz görüşler olsa da sahibi Erdal Bey'in fabrika bahçesinde sergilediği ürünleri görmekte fayda var .
Kalın sağlıcakla
http://www.alkocplastik.com/urunler.php?id=34&lang=tr
[/quoteSüleyman Bey,İmaj karavana gittim.Aydın Bey anlayışlı bir arkadaş.Deposunu gezdirdi.Bütün gerekli eşyalar mükemmel.Her eşyanın karşılığı euro olarak.Benim bütçemi aşıyor.Fakat her eşya süper.En çok döküm olan yan panellere vuruldum.İşçilik dersen 4, 4 lük. mobilyada 16,18 lik marin kontraplak kullanılıyor.
Deforme olması çok zor.Ben de o nedenle yapıştırma, 18 lik masif paneller kullanacağım.Hem hafif hem de sağlam.Ben camları orijinal olarak ,Bursa'daki TRM otodan aldım.Oldukça hesaplı.Anlıycağınız zor bir yoldayım.Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Selamlar.