Ve tatlı su deposu için mekanik gösterge, korniş rayı içine silikon hartum geçirildi, depo ile hizalanıp ölçülendirildi, amaç suyu duldururken o andada seviyeyi görmek.
Arkadaşlar, ben proje aşamasına geldim ve tüv için sadece 1 ay zamanım kaldı, proje çizdirme konusunda tavsiye ve önerilerinizi acilen bekliyorum. teşekkürler.
Arkadaşlar, ben proje aşamasına geldim ve tüv için sadece 1 ay zamanım kaldı, proje çizdirme konusunda tavsiye ve önerilerinizi acilen bekliyorum. teşekkürler.
Bodruma yakın İzmir de firma bilmiyorum, Ankara da Pegem Mühendislik, İstanbul da Üyemiz olan Cevdet Kerim Çelikörs
nicki (cevdetkerim) ile görüşebilirsiniz. Başka firmalar için arkadaşları bekleyelim. Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapukanlar; İveco 15.6 (Aka)
Proje konusunda Ankarada Usta Mühendislik araç projelendirme bürosu. Ankara ve cıvarı pek çok servis, minübüs vb projelendirme işini onlar yapıyorlar. Ben T5 transporterimin çeki demiri montaj ve koltuk sayısı azaltma (ön koltuk 1+1oldu toplamda 5+1) projesini onlara yaptırdım. Problem yaşamadım. Detaylar için mesaj atabilir, arayabilirsiniz.