Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
Hepinize teşekkürler,
Celal bey aynen dediğiniz gibi ferah bir araç yaratmak gayreti içindeyiz, uzun zamandır forumu takip ettiğimizden, ne faydalı, ne gereksiz az çok öğrendik, saolsun tüm emeği geçenler...
Tugay bey, inanın iş o kadar zor değil, sadece nerede nasıl malzeme hangi şekilde kullanılmalı, bunu bilmek yeterli, bende bu güne kadar bu tür bir iş yapmadım, fakat bu güne kadar forumu didik didik etmenin yanı sıra rastladığım tüm karavanları incelemeye çalıştım, ( hatta yolda durdurarak ) çok güzellerinin yanı sıra çok sıradan ve kullanışsızlarınıda gördüm üstelik piyasada isim yapmış şirket üretimleri, madem bu iş bu işçiliği kaldırıyor ben en az bunun gibi yapabilirim diyerek giriştim, henüz araçta birşey yapmış değilim, sadece modül olarak yapılabilecekleri hazırlamaktayım, ve tabiki forumu gece gündüz, aklıma bişey takıldıkça inceleyerek,
size tavsiyem acele etmeyiniz, on defa düşünüp sonra uygulayınız, ben henüz diğer arkadaşların yanında çok taze sayılırım fakat elimden geldiğince her türlü yardıma hazırım..