iyi gunler arkadaslar .,
karavanin nihayet alektrik isleri bitti. sigorta panosu, yasam akusu , ayirac vs vs hersey baglandi. hidraforda biraz problem var zaten basindan beri cekindigim bir konuydu
hic sevmem sulu tesisat olaylarini. neyse , 70 litrelik depoyu baglamadan once deneme maksadiyla asagidaki sekildeki gibi 20 litrelik bir tatli su bidonu ile deneme yapayim dedim . vede baglantilarini yapip sigorta panelinden dugmeye bastim. normal olarak su akmaya basladi ve tahliye bidonuna su girisi oldu ., ancak asagidaki problemler var , bu konuda bilgisi olanlar konu hakkinda goruslerini verirse cook memnun olucam , ayni zamanda karavani su basmaktan kurtarmis olacaksiniz
1- Hidrafor motoru calistiginda TARRRRRRR diye baya bir motor sesi geliyor , bu hep boylemidir ??
2- Su akmaya basladiktan 15 saniye sonra bir yerlerden yere su akmaya basladi . bu nereden olabilir ?? musluga giris rekoruna teflon bant sarmamistim vede hortumunda vidasi biraz gevsekti ordan olabilirmi ??
3- Hemen sonrasindada suyu kapatmama ragmen TAK TAK TAK TAK diye durmayan bir ses olustu, ancak sigorta panelinden hidrafor dugmesini kapatinca bu ses durdu . neden olusmustur ?? nasil onleyebilirim bu sesi ??
Selamlar Erhan