Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 883
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,709
Tabiki satmadim arkadaslar:smiley:) Defender hastaligi boyle biseymis, o kadar cok emek varki 13 yil dile kolay degil . Ticari bi emtia gibi bakamiyorsun. Ayni mobleler ayni tesisatlar aynen mumya gibi duruyor, biz yaslaniyoruz Defender sabit, dostlugumuz devam ...Hatirlayan karavanci arkadaslara selamlar, Erhan.

IMG 20210725 WA0001
 

Etiketler

Tabiki satmadim arkadaslar:smiley:) Defender hastaligi boyle biseymis, o kadar cok emek varki 13 yil dile kolay degil . Ticari bi emtia gibi bakamiyorsun. Ayni mobleler ayni tesisatlar aynen mumya gibi duruyor, biz yaslaniyoruz Defender sabit, dostlugumuz devam ...Hatirlayan karavanci arkadaslara selamlar, Erhan.

IMG 20210725 WA0001
 

Iyi aksamlar arkadaslar , bende karavanci ailenize yeni katilan uyelerdenim . Istanbul Yesilkoyde yasayan 2 delikanli babasi 50 yasinda, turizmci , emekli olsamda tam zamanli olarak su turlara baslasam nasil olur diye dusunen bir vatandasim :smiley: Yaklasik olarak 1975 yilindan beri karavan dusleri olan vede bu ugurda 100 lerce karavani inceleyen , ancak karavani olmadigi icin arabaya atlayip 8-10.000 km.lik mesafelere arabayla giden bir kisiyim. Bilahare 2005 yilindan sonra biraz karavan haline donusen Opel combo vede Mitsubishi L100 de bu arzuya yetmeyince 2008 vede 2009 yilinda gayretler yogunlasti . Bu arada tabiki gerek sahibinden.comdan gerekse Ankara Ostimdeki imalatacilarla temasim oldu fakat hepsinin kafamda eksileri vardi vede 80 yasindaki cok iyi taninan bir romark imalatcisi abinin dedigi mutlaka orjinal karavan al lafi vardi. Uzun sozun kisasi bir sekilde aklima 4x4 Landrover Defender fikri dustu , ozelliklede 1992 yilinda Saglik bakanliginca alinip kullanim disi birakilan Defenderlar aklima yatti . Netteki arastirmalarda Defender 130 Camper Build
sitesinde gordugum imalat surecinin bir kismini yaptirabilecegim bir kismini ise kendim yapabilecegime kanaat getirdim vede yarin resimlerini yukleyecegim 1992 Defender ambulansi Mart 2009 da satin aldim vede su anda bosu alip doluyu koydugum ic tasarim surecindeyim . Bu resimlerde karavanimin su andaki dis goruntusunu gormektesiniz konuyla ilgili olan arkadaslara imalata surecine ait 150 ye yakin resimlerden gonderebilirim . herkeze selamlar .Erhan

Ekli dosyayı görüntüle 86776

Ekli dosyayı görüntüle 86777
Harika araç, Tebrikler. Hoşgeldiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst