Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cakir0203 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,270
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magirus Camper - Hasan Çakır (cakir0203)

Yaşar bey merhaba,
Küvet ölçüleri 50*70*105.
Daha sonra resim eklemeye çalışırım.

Etiketler

hasan bey çok güzel yapmışsınız güle güle kullanın, en güzelide insanın kendi emeği vede istediği gibi yapabilmesi, doyurucu ve gurur verici bir duygu olmalı, iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim Sebiha hanım,
Darısı başınıza.Dilerim sizin de gönlünüze göre olur her şey.

Karavanda küvet

PICT1025.jpg

PICT1029.jpg

Hasan bey karavanınızı güle güle kullanın hayırlı olsun.Bu minibüsler bildiğim kadarıyle içriye biraz gürültü veriyor birde direksiyon eskiden hidrolik değildi sizde de durum böylemi.

Merhaba Salih bey,
Haklısınız biraz gürültü var.Yeni çıkanlar hidrolik direksiyon,benimki değil.Takılabiliyor,ama ben memnunum.
Hepsi birden olmuyor.Bu arabaların yerden yüksekliği, diğer kusurlara katlanmaya değer benim için.Birde fren emniyetini seviyorum,imdatlı oluşu büyük avantaj benim için.
Selamlar

mrb hasan bey bende antalyadayım bi fırsat bulduğumda sizinle görüşmek isterim bende yapım aşamasındayım ..

nicoec kardeşim,
Öncelikle kendinizi tam ve detaylı tanıtırsanız daha doğru olur.
Bir de ben Malatyada yım,kısmet olursa bir kaç ay sonra Antalyada olacağım.Tanışmaktan mutlu olurum.

mrb hasan bey ben aslen ankaralı olup on yıldır anytalya merkezde yerleşik kalıyorum yeni bi ıveco m23 otobüs araç aldım içini dizayn planları içerisindeyim siteyi izliyorum selamlar..

21728125mz3.jpg

Sevgili nicoec,
Kendini tanıtmanın sakıncası mı var.
Ankaralı Antalyada yaşayan birini bulma yolunu yazarsan geldiğimde sizinle tanışmak isterim.
İzlemek çok güzel, ancak paylaşmak çok daha güzel.

mrb arkadaşım daha önce yazmıştım ben antalyada yaşıyorum aslen ankaralıyım aynı yaştayız hemen hemen ben aracı aldım ama içi boş yardımlarınızla bi şeyler yapacağımı düşünüyorumsizle buraya gelince tanışacaz bi engel çıkmazsa ben yörenin bi çok yerini gezdim burada ama karavan işi farklı bu yaz işallah öle olcak magurus km kaç yakıyo yazarmısınız ıveco aracım büyük motorlu olmazsa pejo favorim görüşmek üzere..

Sevgili Ad sız kardeşim,
Ankaralı Antalyada yaşıyorum sence tanıtmak nı oluyor kendini .
Adın,adresin,telefonun yokmu senin,bu nasıl tanışmak böyle?
Kiminle konuştuğumu bilmeden ne söylememi bekliyorsun acaba?

haklısın sinan aşçı emeklisiyim 1961 doğumlu şu an gene çalışmaya devam ediyorum tel: 5362060617 antalya/merkez

otel foto.jpg

Hasan ağabey güle güle kullan karavan çok güzel ama en güzelide karavanının içindeki Atatürk Fotoğrafı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR