Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)
Aracımla ilgili ileti yazan tüm dostlara selamlarımı iletirken ikinci kez geç kalışımdan dolayı özür diliyorum.Neredeyse hergün ''gezenbilir''i ziyaret ederim ama bugüne değin aracıma ilişkin bilgilere bakmak hiç aklımdan geçmedi.Bügün nasılsa aklıma geldi ve isabet olduğunu düşünüyorum.
Başta iyi dileklerde bulunan; Sayın Tuncay Tuncer,Yugun,gitarcı,berkcantp ve Orbay74 olarak tanıdığım dostlara iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İkinci olarak,özellikle,bu sitede tanıdığım ve aracımın yapım aşamalarında telefonla arayıp katkıları ve gereksinimlerimi karşılamak amcıyla ilgi gösteren sevgili dost,Yusuf Aybek ve sorularına ancak şimdi cevap verebildiğim dostların affına sığınıyorum.
Sayın Aybek,ocağı kardeşimin Arçelik'te çalışması nedeniyle tesadüfen Antalya'da buldum,bana gönderildi.Fiatı 160 Tl ve ankastra diye adlandırlan.Alışım 7 ay önce gibiydi,bayide 5-6 tane var olduğu söylenmişti,satışı fazla değilmiş.(Bayii,amca oğlum)
Sayın İlker72,aracım bilindiği gibi biraz motor sesini hissettiriyor,rampa çıkışı biraz yavaş,yakıtı 300 kuruş civarı.Motoru çok güçlü,deneyimlerimle 1. vitesle rampa çıkamam diye korkmuyorum,elfrenini çektinizmi kesinlikle güvendesiniz,dörtköşe,yolculuğu yüksek olması nedeniyle rahatve içi çok ferah
Sayın Şahbudak;aracın 6 aylık bandrolü,97 model için 180TL,trafik sigortası 430TL
Sayın Sahinkral;aracın koltuklarını söküp içini donattım,makina mühendisi arkadaşımı donanımla ilgili bilgilendirdim,proje çizilip TSE ce onaylandı sonra TÜV den geçti,hiç sorun ilmadıSelam,saygı ve sevgilerimi iletiyorum