sengo1907@hotmail.com
öz en gezzzzz
<div class="bbWrapper">herkese selam <br />
şim di size bir şarkı ,bir yaşanmış hikaye anlatıyorum <br />
Dünya döner bir gün daha Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça<br />
<br />
Biliyorsun gitmemm gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü çözmem gerek<br />
<br />
Belki sana yazarım uğradığım bir şehirden Renkli bir kart atarım mekke yada kudüsten Sonra bir gün cıkarım sen artık dönmez derken<br />
Bir şarkı fısıldarım kulağına gün batarken<br />
<br />
grup:yüksek sadakat<br />
<br />
şimdi de hikayemize başlıyorum<br />
bu hayalime ulaşmakta annnem ,babam ve bir tanem eşim özlem in katkı ve desteklerinden bahsetmeden başlasam yanlış olurdu.<br />
<br />
eşimle evlenmeden önce bu şarkıyı dinlettim gezcezz tamam mı dedim. o karavancılık testlerinden yaptık( bizde umut var dostlar .)<br />
<br />
bu hayallerimi gerçekleştirmek için siz değerli üyelerinizin ayak izlerini yaşam deneyimlerinden faydalandım.<br />
sayfalarda birçok gerçek olmuş hayaller gördüm .geceleri rüyamda ,gündüzleri mesaimde hatta işe başladıktan saonra bababın namazlarına kadar girirp çok namazını tekrarr kıldırtım.<br />
arabayı almak yaptığımız işinlerin en basitiydi .arabada çalışsırken tam 7 kilo verdim.çünkü yapılan işte fiziksel aktiviteden çok zihinsel faaliyet şöyle mi böyele mi derken 40 gün nasıl geçti bilemiyorum.artık siz gezenbilirlerin arasında olmaktan mutluyum ve de mutluyuz.gittiğiniz dağlarda, denizlerde, göllerde <br />
(öz en gezzz le) bizede yer açın .<br />
<br />
(sengo1907@hotmail.com)</div>