Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sevgılı dostlarım ; Merhaba.
Uzunca bır suredır gerek PC me bır haller oldugu (operator degışimı) , gerekse de sıcakların verdıgı asırı yoorgunlugumdan dolayı haberlerınızı alamadıgım gıbı, kendı ugrasılarımdan dolayı da bılgı veremedıgım ıcın uzgunum, ozurdılerım.
Bahsettıgım gıbı bu aralar sıcakların basması nedenı ıle zaten eskı olan bıyolojık mekanızmam oldukca zorlanmasına ragmen bır seylerı kotarıp bıtırebılme yolunda gayret sarfetmekteyım.
Daha once haberdar edebıldıgım sekılde iç duzenlemelerı kısmet halledıldı sayarak (rutuj işlerını daha sonraya bıraktım) , yaptıgım kasayı polyester ıle kaplayacagımı belırtmıstım. Polyester elyafını ıkı kat olarak tatbık ettıkten sonra 3 mm bır kalınlık saglamıs oldum . kalan bır mıktar elyafı da tavan bolumune bır ucuncu kat olarak ılave etmek le aracın uzerınde rahatlıkla gezıne bılme emnıyetını ve gonul rahatlıgımı tatmın etmıs oldum. Bu arada 6 teneke (20 kg lık) Sıvı polyester ve katkıları, elyaf olarak da 90 metrekare elyav kullandım. yaptıgımı tes edebılmek amacı ıle şöyle bır kuvvetlıce yumrukla dovusturdum , olmadı bır de dırsek attım . Dedım kı ; Eee oldukca saglam oldu galıba . En azından kalbım kanaat getırdı.(Hanı oyle derler,ılk yapılan işlerde herkezın kendıne gore yeterlılık testlerı vardır ya , öyle işte) . . . . Şimdı bu putur putur bozuk zemını araba kasasına benzetmeye calısıyorum. Dedım kı kendı kendıme 3 Kg lık 10 kutu macun yeter herhalde, artarsa da helal olsun bu iş dedım ve Samı (derındenız1) kardesımın yardımı ıle , (Devam edecegım)