<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)</b><br />
<br />
Sevgılı dostlarım ; Merhaba.<br />
Uzunca bır suredır gerek PC me bır haller oldugu (operator degışimı) , gerekse de sıcakların verdıgı asırı yoorgunlugumdan dolayı haberlerınızı alamadıgım gıbı, kendı ugrasılarımdan dolayı da bılgı veremedıgım ıcın uzgunum, ozurdılerım.<br />
Bahsettıgım gıbı bu aralar sıcakların basması nedenı ıle zaten eskı olan bıyolojık mekanızmam oldukca zorlanmasına ragmen bır seylerı kotarıp bıtırebılme yolunda gayret sarfetmekteyım.<br />
<br />
Daha once haberdar edebıldıgım sekılde iç duzenlemelerı kısmet halledıldı sayarak (rutuj işlerını daha sonraya bıraktım) , yaptıgım kasayı polyester ıle kaplayacagımı belırtmıstım. Polyester elyafını ıkı kat olarak tatbık ettıkten sonra 3 mm bır kalınlık saglamıs oldum . kalan bır mıktar elyafı da tavan bolumune bır ucuncu kat olarak ılave etmek le aracın uzerınde rahatlıkla gezıne bılme emnıyetını ve gonul rahatlıgımı tatmın etmıs oldum. Bu arada 6 teneke (20 kg lık) Sıvı polyester ve katkıları, elyaf olarak da 90 metrekare elyav kullandım. yaptıgımı tes edebılmek amacı ıle şöyle bır kuvvetlıce yumrukla dovusturdum , olmadı bır de dırsek attım . Dedım kı ; Eee oldukca saglam oldu galıba . En azından kalbım kanaat getırdı.(Hanı oyle derler,ılk yapılan işlerde herkezın kendıne gore yeterlılık testlerı vardır ya , öyle işte) . . . . Şimdı bu putur putur bozuk zemını araba kasasına benzetmeye calısıyorum. Dedım kı kendı kendıme 3 Kg lık 10 kutu macun yeter herhalde, artarsa da helal olsun bu iş dedım ve Samı (derındenız1) kardesımın yardımı ıle , (Devam edecegım)</div>