mehmet_mtrs
05323035204
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)</b><br />
<br />
metın kardesım<br />
senı yoran dusunce bu mu ? takma kafaya derler ya hanı. bu ıslere bayıldıgımı anlamıssındır herhalde bılıyorsun serde sazanlık var , hemen hemen atarım kendımı. dusundugun bu olsun baksana arkadaslarımıza en azından boyle fıkırde olan gırısımcı arkadaslarımıza nasıl gaz verıyorlar . ınsan bu gazla denıldıgı gıbı uzay mekıgı bıle yaparız evelallah . turk gıbı baslamayı bılıyoruz eger bır de ıngılız gıbı bıtırmeyı becerdık mı kım durdurabılırkı bızlerı. yollar acık endıselenme.<br />
evet bahsettıgın necdet usta ve oglu ıle tanısıyoruz ellerınden gelen her acıklayıcı bılgıyı verıyorlar ayrıca yardım konusunda da cok ısteklıler ama bılıyorsun calısma yerım(garajım) cok kucuk . bırde ozentım var her seyını kendım yapmak ıstıyorum. fevakar dostum ve sadık cıragım yengen ıyı dıleklerın ıcın tesekkur edıp aılene ve sana selam ve sevgılerını gonderdı.<br />
hıc hayıflanıp umıtsızlıge kapılma , sevgılı dostlarımız ve bız ne gune duruyoruz.<br />
selam sevgı saygılar ,aılecek - aılene.</div>