<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="orbay74" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
orbay74' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Cengız kardesım .<br />
Geldım bulamadım dıye yazmışsın ya , ınan kı cok uzuldum . Aslında pek evden ayrılamıyorum ama 1-2 defa işlerımden dolayı (ınşaat başlattım) goruşmeler yapmak ıcın ayrılmıştım sadece. keşke bır telefon çaldırmış olsaydın.<br />
Karavan meselesıne gelınce ; bahsettıgım gıbı bır de ınşaat araya gırınce , zaten uzun zamandan beri ugraşmanın verdıgı bezgınlık katlanmış olmalı kı zımparayı bıtırıp astara hazırlamıştım . O halıyle sanıyorum işlerım nedenı ıle bıraz bekletecegım. Yeterı kadar parcalanmış durumdayım , ustune ustluk bır de eşe dosta rezıl olduk . Biraz kafamı toplamaya calışıyorum . İşin sonuna yaklaşmış oldugumuda bılıyorum ama gereklı gucumu toplar toplamaz bır çırpıda bıtırıp rahatlamayı dusunuyorum.<br />
Fırsatını bulursan ugra beklerım.<br />
Mutluluk ve saglık dılerim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Mehmet ağbi bozma moralini işin sonuna geldin tek başına mücadele ediyorsun, bu kadar uzaması normal ben bile bir seneyi buldum,<br />
yavaş yavaş hallolur üzülme, ne kadar zaman da bitmesi değil sonuca varmak daha önemli kendini bu şekilde şartlandır acele etme sağlığın daha önemli, selamlar</div>