<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="enginizm35" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
enginizm35' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
arif bey ben çakme karavanın karkasını alukobontla kapatmayı düşünüyorsum, hatta sizede neden alukobont tercih etmediğinizi sordum, verdiğiniz cevap aklımı karıştırdı, forumu inceledim ancak epoksi ile laminsyon yaptığını söylediğinizi bulabildim. kaplama için 4mm kontra yeterli olurmu acaba yoksa biraz daha kalınmı olmalı, ve uyguladığınız teknik hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz..<br />
malzemeler epoksi astar vb nelerdir,<br />
nasıl uyguladınız,<br />
şimdiden çok teşekkür ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Alükobont metal bir malzeme,birleşme noktalarının sızdırmazlığını sağlamak zor, malzemeyi karkasa monte etmek zor(yapıştırma veya vidalama),metal olduğu için karkası ahşap yaparsanız ısıl genleşmeleri farklı olacaktır,50 kilonun üzerinde de bir ağırlık fazlalığı olacaktır diye düşünüyorum.<br />
Benim yaptığım 3 cm(kalınlık ısı tecriti düşünülüyorsa artabilir) Ayous ahşap çıta, boşluklar ekstürüde polistren, iki yüzde 4 mm marin kontraplak, dış yüzde epoksi üzerine macun+astar+boya.Bütün bunlar tabiat şartları için yeter diye düşünüyorum.Güvenlik için soruyorsanız bidiğiniz en sağlam arabanın camı 0.5 kg lık bir taşla kırarsanız.<br />
Eğer birileri size fiziksel bir zarar vermeyi kafasına koymuşsa, zırhlı olmayan bir araçta emniyette olamazsınız.</div>