Evet Rıfat bey.Nasipse mayıs bitiş.Daha sonra Akçakocadan başlıyarak Amasra üzeri Artvin son durak.Ekim dönüş.Yol programı ve konaklama yerleri tesbit çalışması yapıyorum.Bu konuda tüm arkadaşların görüşlerinede açığım.
Kemal bey şimdiden teşekk ür ederim.Nasip olursa o tarafa yapacağım gezide ilk müracaat edeceğim siz ve değerli aileniz tabiki.Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Kemal bey.
Bitim e yaklaşmış olmanız ne güzel. Gezi hayallerinizi planlarınızıda yapmaya başlamışsınız.
Gönlünüze göre gezmenizi ve bu gezilerinzden çok hoşnut olup keyf den sonuna kadar doyuma ulaşabimenızi dilerim.
Saglıklı gunler . Selamlar.
Bitim e yaklaşmış olmanız ne güzel. Gezi hayallerinizi planlarınızıda yapmaya başlamışsınız.
Gönlünüze göre gezmenizi ve bu gezilerinzden çok hoşnut olup keyf den sonuna kadar doyuma ulaşabimenızi dilerim.
Evet dostlar ilk koymam gereken resmi koymadığımı yalovadan bir dost hatırlattı.Onun için yerleşim planını koyuyorum.Eleştiri ve temennilerinizi bekliyorum.Yusuf oturma grubu yatak haline dönüşmesini senden kopyaladım.
Levent senin merdiveni kopyaladım.Dün bitirdim.Resimler yanımda değildi sonra atarım.Tamirciden bir tofaş gaz teli profil ve saç işlem tamam.İçişleri bakanındanda olumlu puan geldi.
Kopya çalışmam nasıl olmuş bilmem ama.Levent bakayım merdiveni kopya çekebilmişmiyim.Çekme telini de murat 124 gaz teli kullandım.Yolda Park halinde şeklinde resimledim. kendimde üstüne çıkarak denedim.epey sağlam olmuş.