Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)
sağol Yusuf.Oturma grubunun köşelerine bağlama çıtası koymadık ama pişman oldum.Belli olmaz onu değişebilrim.Sadece köşe bağlamayı tekrar takabilirim.Bugün kumaş işine bakacağım.Kahverengi düz ve desenli iki renk tay tüyü dedikleri kumaştan yapacağız
öndeki koltuklarıda aynı renk kaplatacağım.Hayırlısı.
Bugünlük 12 wolt elektrik paosunu tamamlayıp ontajını yaptım.Sağolsun Raci hocamda çayımı içmeye uğradı çok memnun oldum.Elektrik panosundan sadece akü göstergesini.çakmaklığı iç aydınlatma.dış aydınlatma ve hidroforu kullanacağım.220 sadece pirizlerde olacak.Onların sigorta panosunu oturma grubu altındaki aküler ile beraber oluşturacağım.
Teşekkürler Levent.Panoyu tekrar söktüm ve 3 cm daha daralttım.Duvardan çıkışı 4 cm oldu .Yavaş yavaş iki ihtiyar yapıyoruz. Sağ olsun Raci hocamda proje tadilatı için yardımcı olacağını söyledi.Bitirelim nasip.
bugün hava güzeldi biraz elimiz çalışsın dedik.Dolap kapağı.perdelileri tamamlayıp oturma grubunu döşeme çalışmasına geçtik.Oturma salonunda misafir kabul edemiyoruz )))