seyyah54' Alıntı:
Levent yengeninde aklına girdin.Sabit klozete karar verdik.Egeseramikten klozet işi tamamlandı.Banyo iç duvarınada sudan etkilenmeyen duvar kağıdı tanıttılar onu kullanacağım.Bu konuda düşünceleri almak içinde resimledim.
zamanla ek yerlerinden kalkma yapmazsa neden olmasın, sadece dikkat etmek lazım kalkan yer görülünce yapıştırmalı,( bu kalkma işi hemen olmaz ama yinede risk var)
tuvalet konusunda ben çok eleştiri aldığım için aynı konularla muhatap olmanı istemem açıkçası, tuvalet kişiye özel bir durumdur ve illa böyle olacak diye şartı olmamalı, çevreyi, doğayı kirletmeden
insanlara rahatsızlık vermeden tuvaletini kullanabiliyorsa tuvaletin bence markası ve modelinin bir anlamı yoktur,
ben karavanı bir araç olarak görürüm, benim için mühim olan kamp alanınıdaki rahatım konforumdur, ben karavanımı kendi rahatım için tasarlayıp yaptım başkalarını memnun etmek için değil, bu yüzden karavanımı seviyorum ve rahat ediyorum, acabalar keşkeler yok karavanımda
selamlar
TA2RX' Alıntı:
Klozetin pis su çıkışı alttan olan yerine arkadan olanı daha mı pratik olurdu sanki (geri tepme, vs. açısından) ???
ben yaklaşık 18 aydır kullanıyorum, her türlü yol şartlarında denenmiştir, hiç bir zaman koku,taşma, geri tepme yaşamadım, bağlantı şeklini kendi sayfamda paylaştım, selamlar