Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,956
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim tekrar,
Ahmet abimiz misafirperveriliği ile gezenbilirin ne kadar sıcak bir aile olduğunu gösterdi bana, tekrar çok teşekkür ediyorum.
Yolda yağış bi de çalışma olunca hocamı sabaha kadar uykusuz bıraktım, tekrar özür dilerim.
Plaka içinde elimize ilk geleni kullandık, satılık tabelasını yapıştırıp çıktım yola :smiley:
hala düşmedi, ben de henüz alüminyum plakayı yaptıramadım.
O günden beri portatif tuvaletim geldi,
karavanıma cicili örtüler minderler aldım,
Mini buzdolabı ve mini çamaşır makinesi de yolda,
hafta içi de perdeci de ölçüleri aldıracağım inşallah,
sevgiyle kalın,
tekrar teşekkür ederim Ahmet hocam,

Etiketler
Kemal çalışmalar kolay gelsin.Resimleride postalarsan daha iyi olur sanırım.Güzel sözlerine gelince burası teşekkür ederim.Biz kocaman bir aileee

çok teşekkür ederim,
inşallah ekleyeceğim resimleri de,
o günden beri uyku tulumu battaniyler falan içeride hala :smiley:
akü ve ufak güneşi enerjisini aldım eve sadece.
Tekrar kullancağım şeyleri eve çıkarmamak ayrı bi güzel,
görüşmek üzere

Tugay bey teşekkür ederim.İnşallah Kayseriye geldiğimde bir kahve alacağım baki kalsın.Bu aradma Taraklı festival öncesi biraz çalışmaları tamamladım ve ilk festivalede aracım katılmış oldu
Önce ocağın üst parçaları sabitleme,Hidroforun montajının yapılması.Masa sabitlemelerinin yapılması.Taraklıda gruba katılma ve orada ki gezi ve yürüyüşler.Zorunlu eve dönüş.Bu arada artık stıkırı hakettiği için Bülente onu hediye etti ayrıca onada teşekkür ederim.

SL273203.JPG

SL273204.JPG

SL273208.JPG

SL273217.JPG

SL273221.JPG

Hocam sözümü olur her zaman her an bize onur verirsiniz saygılarımızla

Evet arkadaşlar taraklı kampından bugüne tembel tembel eylendim.Bugün Sakarya da proje için görüşmeler yaptım.Sağolsun Raci hocamın arkadaşı üstlendi.Ararcın iç boyutlanması hazırlandı.Pazartesi proje çizimi tamamlanıp onaya gidecek.Daha sonrada tüve.Aracın pis su depoları kaldı.Onlarda Seyfettin hocamı ziyarette yerlerini bulacak.

İlhan bey teşekkür ederim.Nasipse bu ay sonuna kadar doğum gerçekleşir.Böylece karavan ailesinin bir ferdi daha olur.İsmini düşünmeye başladım.Bülentcim teşekkür temenin için teşekkür ederim.Turgay bey bu aralar tembellik üstümde.Fotoğraf çekmeye üşendim hep.Fotoğrafları unutsamda mantıyı aslaaa.)))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR