Şimdi fark ettimde yan panellerin yapılışını atlamışım hatta fotoğraf dahi çekmemişim.Panel altlarını aliminyum geçtim daha önceki aracımda o kısımların hasarlandığını ve kirlendiğini gözlemlemiştim.
Bu gün DEDSA ısıtıcıdan aldığım SHAVA ısıtıcıyı firmanın önerdiği Adapazarı'ndaki serviste montajını yaptırdım.Isıtıcı konusunda yardımları için Levent'e ne kadar teşekkür etsem azdır.
Montajı yaptığımız yerin üzerine mutfak dolabı geleceği için burayı uygun buldum.
Bülent birde şu üstteki çocuk yatağını yapabilsem gerisi yavaş yavaş olur o zaman dediğin gibi Poyrazlarda bir geceleme farz gibi olur ama fırsat bulup daha doğrusu 2 cm kontraplak bulup başlayamadım yatak işine.
Levent sayende ısıtıcıyı hallettik teşekkürler.Gökhan teşekkür ederim evet yavaş gidiyorum ama bitirip bir an önce kamp yapmam lazım haftalardır tıkıldık eve.
Nevzat bey teşekkürler sizinkinin yanında bizimkinin kıyaslaması yapılmaz.Sizin karavanınızda sona yaklaşmıştır herhalde sizede kolay gelsin .Bir kampta tanışmak dileğiyle.
Bu cumartesi boşluk bulunca üst çocuk yatağı için çalışmaya koyuldum biraz acele oldu.Malzeme olarak Plywood kullandım 3 parça 1.sabit parça 88 cm ikincisi 20 cm kapak 3. hareketli parça 62 cm.(yatak boyu 170cm oldu)