Biraz geç ulaştı (7gün)kargodan vazgeçtim,Posta ile gönderdim.Fırsat dedim birde Ankara Sanayi sitelerinin haritasını koydum.Yararlı olur düşüncesiyle.
Selamlar.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin hocam; Tüm topiki tekrar zevkle okudum. Bülent ustamın mekanında Jumper'ımızı yapıyoruz. Benim karavanım bölümünde BEYAZSARAY olarak gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz.
Fırsat bulduğumda sizi ziyaret etmek isterim. Gezenbilir stikerinden bir adet rezerve edin lüttfen.
Saygılarımla.Ali YILMAZ
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
a.yilmaz' Alıntı:
Seyfettin hocam; Tüm topiki tekrar zevkle okudum. Bülent ustamın mekanında Jumper'ımızı yapıyoruz. Benim karavanım bölümünde BEYAZSARAY olarak gelişmeleri aktarmaya çalışıyoruz.
Fırsat bulduğumda sizi ziyaret etmek isterim. Gezenbilir stikerinden bir adet rezerve edin lüttfen.
Saygılarımla.Ali YILMAZ
Nkara'da havalar soğumaya başladı.Kar daha yağmaya başlamadı ama geceleri oldukca soğuk olmaya başladı.
Jumper'e kış bakımı yapmak gerekdi.Kolları sıvayıp kesenin ağzını açtık.
Tatil dönüşünden bu yana depolarda kalan suların kalanı duruyordu.Onları boşalttım.
Aracın aküsü zayıflamıştı.Tatilde aldığım ve yaşam aküsü olarak kullandığım 105 Amp VARTA aküyü
Araç aküsüyle değiştirdim.Eski akü üzerinde iken 2 günde bir aracı çalıştırmam gerekiyordu.Mazotdan tasarruf ettik!
Aracın içinin soğuyup nem almaması için Menfez kapaklarını geçici olarak kapattım.