airboat
0 506 747 33 33
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)</b><br />
<br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Adil05" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Adil05' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Karavan için bir eşya almaya kalksam"karavanım için..."lafını kullanmakdan korkuyorum.Üç misli fiat istiyorlar.Seyfettin Hocamın böyle bir girişimde bulunması çok sevindirici.Emeğine ve eline sağlık.Sevgiler de bizden.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
vw.california <br />
Anakamp<br />
<br />
Teşekkür: 0<br />
<br />
Mesut<br />
View Gallery<br />
<br />
<br />
Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)<br />
« Yanıtla #199 : Dün, 20:26:15 »<br />
Alıntı<br />
Burak Bey düşünceleriniz çok doğru. Mecburen kazancımıza göre hayatımızı şekillendimek zorundayız..Bütçemize göre bir karavan hepimizin hayali..İnşallah herkes hayallerine kavusur..<br />
<i><b>Nette karavan yedek parcası veya aksesuarı incelerken görüyorum ki adı MARİNE veya KARAVAN olan yedek parcalar ,benzer şekilde kullanılabilecek muadil parcalara göre çok pahalı. </b></i><br />
İşte bu durumda devreye fiyat yardımlasması girmeli.. Nerede ucuz ve kaliteli bir malzeme var ise ihtiyacı olanlara almaları konusunda yardım edilip ve bilgi verilmeli diye düşünüyorum.<br />
<br />
Emek verilen bir karavan dediğiniz gibi " her karavan bence sahibinin kendisine verdiği veya biçtiği değeri hak ediyor " <br />
<br />
Saygılar <br />
<br />
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2IAKmwGuo</div>