Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egerce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,426
teşekkür ederim benim gözümde her türk bir kahramandır saygılar

Etiketler
Amortisöride siz yaptıysanız daha daha diyecek birşey yok. Önemli olan kafa yorum birşeyler meydana getirmek.

Kimseye aldırış etmeden sonuca ulaşmanız çok güzel. Her insanın doğuştan bazı becerileri diğerlenine göre üstündür. Mekanik olarak bazı insanlar tornovida bile tutamazken bazılarıda sizin gibi kafasında hayal etmesi yeterli. ilk okul mezunuyum demişiniz işbilenindir mezuniyet sadece etiketir. Yeni projelerinizi görmek ümidiyle.

Bende şuan buggy tasarlıyorum netten bulabileceğim bir sürü proje varken kendime özel birşeyler yapma çabasındayım. Yapım aşaması uzun sürsede eninde sonunda bitecek.

Ellerinize, emeğinize sağlık. Benim hayatta en çok kızdığım kelime " OLMAZ " kelimesidir. Dünyada olmayacak hiç birşey yok, yeter ki insan yapmak istesin. Tekrar başarılar dilerim...

sayın egerce isminizi bilmediğimden nick yazdım amortisör fikrinizi çok beğendim benimde bir düşüncem var amortisör içe girerken yağ iki delikden geçecek dışa çıkerken deliğin teki valf yardımı ile kapanıp tek delikden yağ geçecek
yani amortisör şoku birkerede emip aracı zıplatmadan yavaşça çıkacacak bana mantıklı geliyor sizin fikriniz nedir.

çok güzel bir çalışma olmuş
bence hayal etmeye ve onları gerçekleştirmeye devam edin

İyi günler
Çok güzel bir çalışma olmuş,kendi yarattığınız bir araca sahip olmak ve onu kullanmak muhteşem bir şey olsa gerek.
Yeni uğraşılarınız için başarılar dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Merhaba..Tek kelime ile helal olsun....Kısıtlı imkanlarla böyle şeyler yapan insanlar.İmkan sağlandığında neler yapar neler...İnsan,ne cevherler var demekten alıkoyamıyor kendini...Bir süre sonra,,aracınızı dahada geliştireceğinize hiç şüphem yok doğrusu...Tebrik ediyorum.....Paylaşımlarınız için teşekkürler ...hoşçakalın..

teşekkür ederim saygılar