<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Kendim İmal Ettim Meraklısına ATV</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="reha" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
reha' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar,<br />
tam da yaramıza tuz bastınız (tabii toplum ne kadar farkında o ayrı mesele ama) .. Yıllarca öylesine "hazırcılığa", "tüketmeye" ALIŞTIRDILAR ki, sonuç işte sizin dediğniz gibi oldu.. Alay edenler, dalga geçenler.. hele hele yapınca "yapıcı yorumlar" yerine "kırıcı yorumlar" yapılır.. "adamlar yapmış alalım kullanalım.." derler.. Baksanıza değil imalat, "montaj" sanayi bile kendine zar/zor hayat hakkı buldu.. Yıllar önce "uçak üretebilen" nadir ülkelerden biri iken.. bakınız halimize?? <br />
<br />
Ne diyeyim? (pardon yazayım) ... ellerinize sağlık.. tekrar tebrik ederim, zira hepimizin sizin gibi "örnek insanlara" ihtiyacı var.. reha
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
reha bey sizin bu anlatımınız beni yıllarca geri götürdü atamızın özellikle üzerine basa basa o dönemin makina muhendislerini bu uçak imalina yönlendirdi o zamanki fabrikalar kuruldu uçaklar ürettilip testleri başarılı sonuçlar çıktı üretime geçildi sparişler alındı amma birileri bu işi tökezletme peşine düştüler ve sonunda başardılar ve bu ülke yokluk içinde siparişleri iptal edince tazminat ödemek zorunda kaldı cezalandırdılar bu millete hainlik yapanlar amma bu durum hala devam ediyor intihar eden edene mühendislerimiz<br />
<br />
neyse konudan uzaklaşmadan bu çalışmayı kendi imkanlarıyla bu teknik imkasızlıklarla burlara kadar getiren arkadaşımızı her zaman desteklemek lazım ve bunları cesaretlendirmek gerekirki daha iyileri yapılsın bu konuda arkadaşımızı kutlarım saygılar</div>