erdem bey mesele atışma değil sadece insanların bilinçli hareket etmesi ve tüketim çılgınlığından uzak durmasını anlatmak adına yazdım.yoksa bana ne der geçer giderim.eğer insan kendi hatanı başkasına yüklemeye çalışırsa daha çok burnu sürtülür.neyse sanırım haklısınız zenginin parası benim gibi züğürdün çenesini yorarmış ;D
Tüketici haklıdır da bir yere kadar iyi da aldım memnun kalmadım iade ettim başka aldım memnun kalmadım.Sizin iade ettiğiniz 2. ele düşen makineleri ne yapacka sonra firma ? Aldığınız ürün ayıplıysa geri iade etme hakkınız vardır.Kullanmadığınız ambalajınıu bozmadığınız ürünü de 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz.Siz okumadan araştırmadan denemeden ürün alıp alıp geri verirseniz ne anlamı kaldı bunun ? Bende gerçek anlamda bir mağduriyet var diye sayfayı açtım ama sizinki suyunu çıkarmak olmuş.
Tüketici haklıdır da bir yere kadar iyi da aldım memnun kalmadım iade ettim başka aldım memnun kalmadım.Sizin iade ettiğiniz 2. ele düşen makineleri ne yapacka sonra firma ? Aldığınız ürün ayıplıysa geri iade etme hakkınız vardır.Kullanmadığınız ambalajınıu bozmadığınız ürünü de 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz.Siz okumadan araştırmadan denemeden ürün alıp alıp geri verirseniz ne anlamı kaldı bunun ? Bende gerçek anlamda bir mağduriyet var diye sayfayı açtım ama sizinki suyunu çıkarmak olmuş.
sevgili Alix, maalesef konuya yazı yazan arkadaşlar haksız olduğunuza hükmetti :-\
Özellikle elektronik alışverişlerinizde piyasa araştırması yapmaya ve alacağınız cihazı test edip ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına karar vermeden almamaya özen gösterin. Size tüketici mahkemesinde başarılar, olumlu veya olumsuz sonuçlarını bizle paylaşırsanız memnun olurum.
sorun değil sayın cincin
ben hatalarından ders almasını bilen bir insanım.
aslında herkesin dile getirdiği fakat kelimelere dökmediği bir konu var ki
o da kipa elektronik mağazası hem pahalı hem de kalitesiz ürünler satıyor.
benim konuştuğum buydu.
bir üyenin edepsiz ve seviyesizce üslubundan rahatsız oldum.
kem söz sahibine aittir...cevap dahi vermeyeceğim...
Birçok büyük mağaza ki kipada bunların arasında ( büyüklük olarak ) elektronik cihazlarda (eğer çizimediyseniz - kırmadıysanız vs yok ise ) servis raporu ile 15 GÜN içinde iade alıyor diye biliyorum.
Bu sorun biraz keşandaki Kipanın yönetimi ile ilgili sanıyorum. Ürün modeli biraz eski olduğundan ellerinde kalbilir düşüncesi ıle de olabilir.