Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orda bulanan birde G vardi. cok samimi bir dostum. 300GEL lpg'li bir arac. motoru cok, cok iyi durumda.
klipte gordugunuz gibi cikti , on lastilkeri att ve kaldi......
sonra ogrendim ki adamin diff locklari calismamis
tekrar gidip deneycekmis......cok merak ederim nolacak.
arabayı çamurdan çıktıktan sonra Tünayın evin bahcesinde water jet ile 3 saat yıkadım. 4 kovadan fazla çamur aktı. Hava karardı bende vater yet in su tabancasına selobantla fener bantladım. böylelikle yıkddığım yerleri gördüm. ertesi gün arabayı otoyıkamaya götürdüm. yine 3-4 kova çamur aktı. dün tekrar götürdüm. disklerin ve jantların içinde kalan çamurları yıkadık. ama halendaha aracın altı tamamiyle ot böcek dolu ) unimog + defender 110 ve
pajero 3ü birden ard arda bağlayıp anca çıakrabildiler beni. anna ne kadar gömüldük )) battığım yerden 3-4 kez geçtim sonra çamurun içinde daireler çizmeye başladım. Tünay görmüş beni demişki Bülent kaşınıyor. sonra ayağımı hafif gazdan çektim bakalım ne olacak. battık )