Kıbrısta Uçan Wrangler !!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,426

Etiketler

Ynt: Kıbrısta Uçan Wrangler !!

orda bulanan birde G vardi. cok samimi bir dostum. 300GEL lpg'li bir arac. motoru cok, cok iyi durumda.
klipte gordugunuz gibi cikti , on lastilkeri att ve kaldi......

sonra ogrendim ki adamin diff locklari calismamis :mad:

tekrar gidip deneycekmis......cok merak ederim nolacak.

klib'e hazir olun ;)

arabayı çamurdan çıktıktan sonra Tünayın evin bahcesinde water jet ile 3 saat yıkadım. 4 kovadan fazla çamur aktı. Hava karardı bende vater yet in su tabancasına selobantla fener bantladım. böylelikle yıkddığım yerleri gördüm. ertesi gün arabayı otoyıkamaya götürdüm. yine 3-4 kova çamur aktı. dün tekrar götürdüm. disklerin ve jantların içinde kalan çamurları yıkadık. ama halendaha aracın altı tamamiyle ot böcek dolu :smiley:) unimog + defender 110 ve
pajero 3ü birden ard arda bağlayıp anca çıakrabildiler beni. anna ne kadar gömüldük :smiley:)) battığım yerden 3-4 kez geçtim sonra çamurun içinde daireler çizmeye başladım. Tünay görmüş beni demişki Bülent kaşınıyor. sonra ayağımı hafif gazdan çektim bakalım ne olacak. battık :smiley:)

abi görüntüler güzelmiş keşke bizde deneyebilseydik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR