Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Çamur ile sanatsal çalışmalarda bulunduk. Bilin bakalım sanatçı burada bize ne anlatmak istemektedir.
(Fren disklerinin çektiği çileyi düşünmek bile istemiyorum)
Hayatımızda böyle rezil bir zemin görmemiştik, iyi oldu bize..
Ve derken sona gelmiş bulunmaktayız.
Elbette macera hava karardıktan sonrada tam sürat devam etti. Ancak artık çekecek ne mecalimiz ne de pilimiz kalmadı..
Arkadaşlar öncelikle beni arabasında misafir ettiği için selçuk abiye,başkana ve tabiki hepinize misafirperverliğiniz için teşekkür ederim,,hayatımda unutmayacağım bir tecrübe oldu,,araç alıncaya kadar size co-pilot olarak misafir olmayı isterim,,,,kısa sürede tekrar yeni bir parkurda buluşmak dileğiyle,,abi ne parkurdu bu ya hala vucudum ağrıyor
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti
Dinçer eline emegine agzına saglık katılımcı arkadaşlara çok teşekkürler kazasız az hasarlı bi gezi daha bitirdik havaların ısınmasıyla beraber daha çok piknik agırlıklı gezilerde etkinliklerimiz devam edecek HUDOFF 2 F ile .
Hayallerinizi ertelemeyin arkadaşlar dünya fani ölüm ani yapmak istediklerinizi yapın çünkü ben öle yapıyorum ;D aracı satılıga çıkarttım ama satılırsada fazla dayanamam hemen alırım bitane daha çünkü Hudoff cularla gerçekten bir aile olduk galiba 1 hafta görmesem özlüyorum ;D
HUDOFF AİLEM sizleri seviyorum :-*
guney_34' Alıntı:
Hayallerinizi ertelemeyin arkadaşlar dünya fani ölüm ani yapmak istediklerinizi yapın çünkü ben öle yapıyorum ;D aracı satılıga çıkarttım ama satılırsada fazla dayanamam hemen alırım bitane daha çünkü Hudoff cularla gerçekten bir aile olduk galiba 1 hafta görmesem özlüyorum ;D
HUDOFF AİLEM sizleri seviyorum :-*
limankalesi' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle beni arabasında misafir ettiği için selçuk abiye,başkana ve tabiki hepinize misafirperverliğiniz için teşekkür ederim,,hayatımda unutmayacağım bir tecrübe oldu,,araç alıncaya kadar size co-pilot olarak misafir olmayı isterim,,,,kısa sürede tekrar yeni bir parkurda buluşmak dileğiyle,,abi ne parkurdu bu ya hala vucudum ağrıyor
iyi bir gezi oldu. hasar raporu cıkarırsak
atıl kurt..............marş ve aks keçesi
cj 7 ...................ateşlemeyi kesti
ayberk...............ön tamponu ve çeki demirini kaybetti ve en kötüsü strap kirlendi
disko 1 ..............marş ve su aldı ve en kötüsü etap başında vincini kaybetti
reis ....................kapıdan su aldı
defendır..............şanzıman kitledi
kare kasa ..........arka camı kaybetti
böyle bir parkurda 27 ile 31 inç lastikli 10 araç için makul seviyede