Merhaba
Daha çok kayakçılara hitap eder.......Dağ ve doğa yürüyüşleri için biraz hantal gibi geldi bana.............Adrenalin'de gayet güzel indirim var...........Hadi model de verelim kolaylık olsun..............Zajo Dakota ceket ........veya biraz daha paraya kıyarım diyorsan Zajo Ural Demizax ceket gayet uygun fiyatlı............. Her iki ceketi de aldım Dakotayı giyip hortumun altında denedim.........Gerçekten damla su geçmedi...........(Bahsi geçen firma sitenin sponsoru olduğu için açık açık yazmakta bir sakınca görmedim............Müşteri-mağaza ilişkisinden başka da bir ilişkim yoktur.... Bunu da belirteyim...... ;D)
Teşekkürler Kadir bey,
Umarım çadırdan memnun kalmışsınızdır. Benim cekete ihtiyacım var onu araştırıyorum, teknik, 3 ü 1 arada.
Tavsiye ettiğiniz ürünü ilk defa duydum su geçirmezlik değerleri iyi gibi duruyor, karar veremedim. North Face nin hyventlerini yerden yere vuruyorlar, gore tex de fiyat olarak malum.
Merhaba arkadaşlar......
Zajo Ural Dermizax ceketi hafta sonu yağan yağmurda test ettim....Sonuçlar çok iyi bence.........İçimde kısa kollu tişört olduğundan dolayı kollarım terden biraz nemlendi ama ceketin havalandırması bu nemi kısa sürede attı....... Sonuç olarak memnun kaldım.......