Killtec fleming 3 in 1 mont

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountain43 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,532

mountain43

Ana Kamp
Web
www.caglayan-cicek.com
Herkese tekrar merhaba,

http://everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=27&alt_kat_id=169&id=8361&isim=Killtec-Fleming-3in1-Su-Geçirmez-Ceket#sekme

İlgili linkteki ürün, dağcılıkta kış şartlarında beni yarı yolda bırakır mı? Bilgisi olan arkadaş varsa lütfen yorumlasın.

Saygılar ve esenlikler dilerim.

Etiketler

Ynt: Killtec fleming 3 in 1 mont

:smiley: Farklı fiyatlar var hocam nette. Everestin fiyatında bir anormallik var.

200 - 300 TL aralığında fiyatlar.

Benim anlamadığım bu mont dağcılık için mi, kayak için mi?

Ben dağcılıkta kullanmak istiyorum.

Merhaba
Daha çok kayakçılara hitap eder.......Dağ ve doğa yürüyüşleri için biraz hantal gibi geldi bana.............Adrenalin'de gayet güzel indirim var...........Hadi model de verelim kolaylık olsun..............Zajo Dakota ceket ........veya biraz daha paraya kıyarım diyorsan Zajo Ural Demizax ceket gayet uygun fiyatlı............. Her iki ceketi de aldım Dakotayı giyip hortumun altında denedim.........Gerçekten damla su geçmedi...........(Bahsi geçen firma sitenin sponsoru olduğu için açık açık yazmakta bir sakınca görmedim............Müşteri-mağaza ilişkisinden başka da bir ilişkim yoktur.... Bunu da belirteyim...... ;D)

Merhaba Ali Osman Bey
Nasılsınız..............dün gece internette bir sorun oldu........bir türlü yazamadım siteye

Teşekkürler Kadir bey,
Umarım çadırdan memnun kalmışsınızdır. Benim cekete ihtiyacım var onu araştırıyorum, teknik, 3 ü 1 arada.
Tavsiye ettiğiniz ürünü ilk defa duydum su geçirmezlik değerleri iyi gibi duruyor, karar veremedim. North Face nin hyventlerini yerden yere vuruyorlar, gore tex de fiyat olarak malum.

Ne yapsak ? :smiley:

Merhaba arkadaşlar......
Zajo Ural Dermizax ceketi hafta sonu yağan yağmurda test ettim....Sonuçlar çok iyi bence.........İçimde kısa kollu tişört olduğundan dolayı kollarım terden biraz nemlendi ama ceketin havalandırması bu nemi kısa sürede attı....... Sonuç olarak memnun kaldım.......

Efendim dakotanın hangi rengini aldınız internetteki stoklarda sadece turuncu-kırmızı var sehirde absürd bulunmıyacagını bilsem hemen alıcam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR