Alexandroupoli/Dedeağaç dan Merhabalar...
Alexandroupoli/Dedeağaç caddeleri gündüz böyle sakin.Güneş batarken ana caddeler trafiğe kapanıyor, gece 02.00 ye kadar ortalık insan seli...
Stadyum meydanı ile belediye parkı arasında BELEŞÇİLER için...park yeri var.
Buraya 500 araç sığar...Park eden araç plakalarına bakıyorum, tüm balkanlardan, Avrupadan,özellikle Türkiyeli araçların sayısı oldukça fazla...Bu araç sahipleri aracını BELEŞ parkediyor buraya, Alexandroupoli belediyesi bu hizmeti turistler için düşünmüş...Nedenmi ? Bu araç sahiplerinin % 100 ü gidip bir restorana oturuyor veya başka ihtiyaçları için Euro harcıyorda ondan !!!
Yunanistan'a birçok kez geldiğim için zaten bu duruma yabancı değildim...
Bende karavanımı buraya BELEŞ parkettim, şehirin tadını çıkarmak ve cebimizdeki bozuk paraları harcamak için caddedelerde özgürce dolaştım...
Şehir merkezindeki bu beleş park yerinin Koordinatları:K 40.8508433 - D 25.8327667
Hava BELEŞ su BELEŞ oooohhh ne güzel hayat
Ahmet bey, bu BELEŞ takıntınız sağlığınıza zarar verebilir aman diyim
Biraz sabırlı olursanız hafta sonu dönüyorum
Gelip elinizi öpeyim beni affedin ,bana harçlık verin
Yazıyı şimdi gördüm kusura bakmayın. 94 no da konaklama yaptık. Pazartesi öğleden sonra saroz-uzunkum a geçiş yaptık. kamp alanı geniş olunca denk gelinmedi demek ki, bir daha ki sefere diyelim. Selamlar.
Merhaba, arkadaşlar
Edirne'deyiz...Herkesin görmesi gereken çok güzel tarihi bir şehrimiz...
Fotoğrafların hepsini yayınlamayacağım... Edirne hakkında da çok bir şey yazmayacağım.Herkesin gelip görmesini tavsiye etmektan başka... 2 fotoğrafta rant konusu, Siz bu ranta destek vermeyin...Ne derlerse desinler.O para ile başka ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz...
Herkese HUZURLU mutlu geziler diliyorum.İnşallah huzurunuzu bozan,size lakap takan, yakıştırma yapan, şom ağızlı kişiler ile muhatap olmazsınız, Allahtan dilerim... Sizi muhatap alsa bile cevap vermeyin, siz kazanırsınız...
Selam ve saygılar,herkese...
Başlık Kim Nerede ancak siz kim kime laf yetiştirir başlığına çevirmişsiniz işiniz gezmekse gezin lütfen ancak bizede
işin stresini göndermeyin ne dersiniz?
Başlık Kim Nerede ancak siz kim kime laf yetiştirir başlığına çevirmişsiniz işiniz gezmekse gezin lütfen ancak bizede
işin stresini göndermeyin ne dersiniz?
Merhaba Levent bey
Bende böyle olsun istemem...Tanımadığım birilerinin yazdıklarını sadece okurum, ona lakap takarak aşağılayıcı bir şekilde cevap vermem... Ama bana bu halen yapılıyor...Ayağımdaki dizime kadar olan kot pantalonana hakaret amacı ile don demiş görüyorsunuz...
Daha öncedende güya özür ama kelimeler beni aşağılamak amacı taşıyor...
Benimle uğraşmayan kimse ile ben zaten uğraşmam...
Ben özür dilemesini biliyorum...Sizden ve 1 kişi hariç herkesten özür dilerim...
Merhaba, arkadaşlar...
Bugün, Gelibolu'ya giderken yol üzerindeki SAROZ kamping'e uğradık ve burada kaldık...
Kamp bu yıl ilk sezonu olmasına rağmen, mükemmel...
Ufak tefek noksanlarımız var diyor kendileri ama, dün Erikli'de gördüğüm ve bir türlü içimin ısınmadığı kamplar ile mukayese ettiğimde Saroz kamping'i 5 yıldızlı olarak düşünüyorum ve burayı görmelerini tavsiye ediyorum herkese...