Kim Nerede?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 588,400
Ynt: Kim Nerede?

Bu akşam yarım karavanımla Yakın olan Karacabey-Boğaz-Malkara-Kurşunlu'ya pazartesi sabahına kadar babam ve plas. enjeksiyoncusu elamanımla kısa bir tatildeyim
Gerçi tatilden geleli 5 gün olduya !
 

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

İlhan Bey, Boğaz'ın kalkanı ya da hadi biraz mutevazı olalım, kara mezgiti de iyi olur; ağlatmamak koşuluyla...

Cavid Sezen
 






Ynt: Kim Nerede?

Yusuf buralardan geçmişsin, bir kahve ikram etseydik?
 

Ynt: Kim Nerede?

Haşmet bey haklısınız ama Bursa'da telefonumu düşürdüm ve bozuldu Salihli'de servise götürdüm tamiri uzun zaman alır bırakmanız lazım dediler bizde hergün bir yerde çalıştığımız için bırakamadım ve numaraların hepsi telefon hafızasında kaldı çok azı sim kartta,aksilik forumun kapanmasıda aynı tarihe denk geldi ve ben inanın tırmalayıp durdum nasıl yapsamda size ulaşabilsem ama olmadı sağlık olsun arkadaşlara hep bahsettim ve hergün forumun açılması için dua ettim malesef bir dahaki sefere ilgiiz için teşekkürler.

Bugünde Konya'daydık ama sabah 08.00 otobüsü ile ben İstanbul'a dönüyorum iznim bitti arkadaşlar devam edecek.
 

Ynt: Kim Nerede?

Canın sağolsun, bir dahakine beklerim
 

Ynt: Kim Nerede?

iftarda kızılcahamam soğuksudayım hem mangal hem iftar
 




Ynt: Kim Nerede?

İlhan Bey, iyi yolculuklar; sanıyorum "memleket ziyareti". Süre kısa, Ürgüp-Göreme... girmezsiniz gibime geliyor.

Cavid Sezen
 

Ynt: Kim Nerede?

Cavid bey
Bu sefer iş değil 16.08.2010 Hacı Bektaş-ı Veli Anma töreninden buyana bölgedeyim.
Şu anda Kırşehir'deyim Çuğun barajı, Sıdıklı göleti, Karakurt kaplıcası ve Hirfanlı barajı hakkında bilgi araştırıyorum. 2 gün kalmayı planlıyorum.