Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 589,915
Ynt: Kim Nerede?

Hakan Evcan Kamping için gideceğin tarihi bildirirsen iyi olur,kamping küçük olduğundan sezonda dolu oluyor.
İzin için senin adına sevindim.

Etiketler

Teşekkürler Levent Abi. Gitmeden birkaç gün önce arayıp rezervasyon yaptırırım. Olmazsa başka yere bakarız artık.

buralpdi' Alıntı:
hayırlı olsun
karavanın tadını çıkarmaya bak, bende izin tarihi daha belli değil

Teşekkürler Levent.

KADIRGa koyundAYIZ ENFES BIR Karavani olan fransiz komsumun laptopindan yaziyorum! koy ve deniz muthis olaganustu herkese tavsiye ederim
herkese keyifli geziler
not pc fransizca klavye o yuzden kusura kalmayin

20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabey

Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsin

berkcantp' Alıntı:
Dünürümün tanıdığı büyük market ezik domatesleri ayırıyor, bedava 9 kasa dometesi görünce, bizede salça yapmak kaldı.

İlhan bir kavanoz salça da bize ayırırsın artık...

İşlerimin yoğunluğundan şimdilik fazla uzaklara gidemiyorum.
Geçen hafta, İlhan ve Vehbi beylerle beraber kamp yaptığımız Erdek/Ocaklardayız yine...
Ocaklar deniz ve kumsal yönünden çok güzel bir yer, tavsiye ederim. 2 tanede Kamping var.. (kişi başı 10L ,çocuklar bedava,büyük market ve
alışveriş yerlerine çok yakın)

Ocaklardan bir kaç kare....

kaya75' Alıntı:
20 si gibi marmaris turunçta olacağım evcanda yer bulamazsan bizim evin önü müsait beklerim ahmet ağabey
Teşekkürler... kalacak bi kamping ayarlarız herhalde. Ama vaktim müsait olursa sizinle tanışıp bir kahvenizi içmek isterim. Özelden cep numarınızı yazarsanız ararım.

drares' Alıntı:
Hakan Milet ve Piriene deniz kıyısında değil, Didim'de Akbük'te kamping var ama Didim'e biraz uzak düşer, Bafa gölü kıyısını da konaklama için düşünebilirsin

Bir gün olunca dinlenme tesislerinde falanda konaklayabiliriz herhalde. Esasında Selçuk'taki kampingten erken çıkıp Millet, Pirene ve Didim'i gezdikten sonra 1-2 günlüğüne Akbük kampinge gidebilirim.

Merhaba tatılımızın sonuna yaklastık bugun Foça dayız... Ve yıne gezenbılırden arkadaslar var..... Denız super....

İlknur Mahir

Marmaris İnbükü ndeyim ve tatilimin son iki günü kaldı gene bir yıl boyunca hayal kurmak kalıyor bize. selamlar