Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,162

Etiketler

Ynt: Kim Nerede?

Alemsiniz valla. Hic kacirmiyporsunuz. 48 tane bira aldim desem acaba guler misiniz bana. Valla baska bira icemiyorum. son 6 biram kaldi. ben o fotoyu ibis keyfini dusunerek koymustum.
Dogum gunumu kutladiginiz icin tesekkurler.

Doğum gününüzü kutlarım İnsel Hocam!...

Cavid Sezen

[imgzoom][/imgzoom] Fethiye Katrancı koyunda bi 10 günlük dinlenme iyi geldi ,Bursaya dönüş psikolojik olarak yorucuydu (çünki tatil bitmiş ramazana hazırlık başlamıştı)

Ya adam tatilde ibiş keyfinin kralını yapıyor,üstüne üstlük yurt dışında kendi birasını içiyor,daha ne olsun.Birde Türkiye den doğum gününü mü kutlayacağız.İnsel şöyle tam ibiş keyfi ve elinde bira önünde güzel bir manzara,oraları çağrıştıran ,2011 de yılın fotosu olurmu bilmem ama ibiş keyfinde 2011 in en iyisi seçilebilir.

ibo100' Alıntı:
Fethiye Katrancı koyunda bi 10 günlük dinlenme iyi geldi ,Bursaya dönüş psikolojik olarak yorucuydu (çünki tatil bitmiş ramazana hazırlık başlamıştı)

Sn. ibo100, merhaba, bu sezon Katrancı'dan gezi yazısı yazılmadı. Katrancı izlenim ve anılarınızı '' Yurt İçi Gezi Notları '' başlığında paylaşırsanız seviniriz.

Selamlar.

insel' Alıntı:
Alemsiniz valla. Hic kacirmiyporsunuz. 48 tane bira aldim desem acaba guler misiniz bana. Valla baska bira icemiyorum. son 6 biram kaldi. ben o fotoyu ibis keyfini dusunerek koymustum.
Dogum gunumu kutladiginiz icin tesekkurler.
Doğum gününüz kutlu olsun.
Biraları, iyi ki gümrükçüler görmemiş. Yoksa gazetelerde, bira kaçakçısı yakalandı diye haber görürdük. ;D ;D

Ferhat iyi yolculuklar. Biz Dubrovnikten donuyoruz artik. Uskup yolundayiz. Hersey yolunda simdilik.

Ferhat iyi yolculuklar,hedef konuştuğumuz gibimi?

İnsel dönüş yolunda sanada iyi yolculuklar.