i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 31 Tem 2011 #609 Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Şirin ailesi hayırlı yolculuklar.
Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Şirin ailesi hayırlı yolculuklar.
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 31 Tem 2011 #610 Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım keyifli yol culuklar. İnsel dönüşe geçtim diye hızlı gelme,yolun açık olsun.
Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım keyifli yol culuklar. İnsel dönüşe geçtim diye hızlı gelme,yolun açık olsun.
selsun Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul 31 Tem 2011 #611 Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Evet, bilgisayar başında keyifle izlemeye başlayalım bakalım,,,, İyi gezmeler... Selçuk Sünetci
Ynt: Kim Nerede? fsirin' Alıntı: Yarın sabah ben de yola çıkacağım. İlk hedef Macaristan. Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden geçeceğim. Genişletmek için tıkla ... Evet, bilgisayar başında keyifle izlemeye başlayalım bakalım,,,, İyi gezmeler... Selçuk Sünetci
taiga *** Mesajlar 2,266 Tepkime Puanı 33 31 Tem 2011 #612 Ynt: Kim Nerede? Gidiş ve dönüş yolundaki tüm dostlara keyifli yolculuklar...
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 31 Tem 2011 #613 Ynt: Kim Nerede? yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar, ben ne yazıkki döndüm , bir hafta çabuk geçti
Ynt: Kim Nerede? yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar, ben ne yazıkki döndüm , bir hafta çabuk geçti
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 31 Tem 2011 #614 Ynt: Kim Nerede? buralpdi' Alıntı: yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar, ben ne yazıkki döndüm , bir hafta çabuk geçti Genişletmek için tıkla ... : Dönüş zoruna gitmiş gibi.
Ynt: Kim Nerede? buralpdi' Alıntı: yolda olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar, ben ne yazıkki döndüm , bir hafta çabuk geçti Genişletmek için tıkla ... : Dönüş zoruna gitmiş gibi.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 31 Tem 2011 #615 Ynt: Kim Nerede? berkcantp' Alıntı: : Dönüş zoruna gitmiş gibi. Genişletmek için tıkla ... döndüğüm şartları düşününce, evet ;D emekli olana dek yapacak bir şey yok , bu sürelerde tatil yapacağız
Ynt: Kim Nerede? berkcantp' Alıntı: : Dönüş zoruna gitmiş gibi. Genişletmek için tıkla ... döndüğüm şartları düşününce, evet ;D emekli olana dek yapacak bir şey yok , bu sürelerde tatil yapacağız
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 31 Tem 2011 #616 Ynt: Kim Nerede? Üzülme emekli olduğunda da hiç bir yere gidemeyeceğin için, dönüşünde olmayacak, şimdi ne kadar gezersen yanına kar...
Ynt: Kim Nerede? Üzülme emekli olduğunda da hiç bir yere gidemeyeceğin için, dönüşünde olmayacak, şimdi ne kadar gezersen yanına kar...
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 31 Tem 2011 #617 Ynt: Kim Nerede? atiladi' Alıntı: Üzülme emekli olduğunda da hiç bir yere gidemeyeceğin için, dönüşünde olmayacak, şimdi ne kadar gezersen yanına kar... Genişletmek için tıkla ... en azından mazotun yettiği yere kadar gider orada kalırız, maaşı çekince yer değiştirir sonra bir ay orda takılırız, orasıda en azından İstanbul olmaz
Ynt: Kim Nerede? atiladi' Alıntı: Üzülme emekli olduğunda da hiç bir yere gidemeyeceğin için, dönüşünde olmayacak, şimdi ne kadar gezersen yanına kar... Genişletmek için tıkla ... en azından mazotun yettiği yere kadar gider orada kalırız, maaşı çekince yer değiştirir sonra bir ay orda takılırız, orasıda en azından İstanbul olmaz
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 31 Tem 2011 #618 Ynt: Kim Nerede? Mantık güzel, sınavı geçdin, artık sen emekli olabilirsin...
salih çal Kamp I Mesajlar 176 Tepkime Puanı 0 1 Ağu 2011 #619 Ynt: Kim Nerede? İnsel hocam doğum gününüz kutlu olsun.İyi yolculuklar.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 1 Ağu 2011 #620 Ynt: Kim Nerede? Ferhat, iyi yolculuklar dilerim. Benim izin bitti işimin başındayım
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 1 Ağu 2011 #621 Ynt: Kim Nerede? Bende ''burada-çakılı''
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 1 Ağu 2011 #622 Ynt: Kim Nerede? teşekkürler arkadaşlar. Yine yola çıktık gidiyoruz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg970442#msg970442
Ynt: Kim Nerede? teşekkürler arkadaşlar. Yine yola çıktık gidiyoruz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg970442#msg970442
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 29,365 Tepkime Puanı 6,113 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 1 Ağu 2011 #623 Ynt: Kim Nerede? Mutlu yolculuklar...
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 2 Ağu 2011 #624 Ynt: Kim Nerede? Mudanya'dayız çayımız hazır.