Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 588,505

Etiketler

Ynt: Kim Nerede?

Abdi abi siz ve eşiniz hoşgeldiniz, biz sabırla bekledik sizde çok bekletmeden yazmaya başlarsınız umarım.

Selamlar.

Gökhan'la konuştuk Şile'ye gidiyoruz, gelmek isteyen olursa bekleriz

Bug lar şu anda Cebeci Pembe kayalarda,kahvaltımızı yaptık,denize karsı ibiş koltuğumda keyfimi sürüyorum esim icerde erken kalkmanin acisini cikartiyor,önümde bı sürü balıkçı teknesi,biraz uzaktalar ama panoramik görüntü çok fena.

Zamanı uygun arkadaşlar 1/10/2011 Knidos (datça)iskele..Durum bu merkezde.Bekleriz....Evcan kamptayız.(Hisarönü)[attachment=1]

arkadaşlar,öncelikle güzel dileklerinize teşekkürler.Malumunuz bu yıl yaz boyu güzel gezilerinizi keyfle izledim,geç çıkabildiğim tatilde şansımıza havalar çok güzel,kamp yeri sakin,imkan yaratabilecek arkadaşlarımız haberdar olsun istedim.Dün itibarı ile hüseyin beyde aramızda(Rüzgar) balık avı meraklılarına ayrıca bir tüyo...[attachment=1][attachment=2]

Vallahi art niyetim yok,şansımıza bu yıl Eylül -Ekim sıcak geçiyor.Hani zamanı olup değermi diye düşünen varsa diyerek paylaştım.Ne bıktıracak kadar dolu,ne yalnız hissetirecek kadar boş.1-2 günlüğüne gelen 1 hafta kalıyor .Biliyorum ben memnun oldukça sizlerinde mutlu olacak temiz kalbinizi.Teşekkürler.Bakın bu kuzular bu akşam ortak kamp yemeği olarak paylaşıldı.[attachment=1]