Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 589,180
Ynt: Kim Nerede?

mayıstosböce' Alıntı:
Bugun gece icin istanbulda yagmur basliyor yarinda devam ediyor ama burada sevgi yagmuru var,K.T. Ye giriste sizi ciceklerle karsilayip dans ediyorlar.

Üstad accu sizin orası için de yağışlı diyor yannız.

Etiketler

Istanbulda yagmur varsa burada da olma ihtimali cok yuksek,hava sicakligi icin 25 derece civari diyor yani keyifli bir yagmur olacak demektir.pastirmanin oldugu heryer zaten guzel olduguna gore demek ki nereye gidersen git guzel olacak.Sonbaharda yagmur yagacak ve hafif giyinip kahvalti edeceksin bundan guzel ne olabilir ki.

Birisinin hiç işi gücü yok....

Cavid Sezen

fsirin' Alıntı:
Dün Zonguldak'taydım. Şimdi Ankara'dayım.

Şaşırmadım...
Daha öncede "dün İstanbuldaydım, bugün Gdansk tayım" benzeri sözlerini çok duymuştuk... ;D

taiga' Alıntı:
Şaşırmadım...
Daha öncede "dün İstanbuldaydım, bugün Gdansk tayım" benzeri sözlerini çok duymuştuk... ;D
İnsan dediğin kuş misali..

aslanahmet' Alıntı:
Bu gün evdeyim, yarın işte
Ben bu hafta işi ektim. ;D

Şimdi ise Konya'ya geldim Karatay Belediyesinin Karavan Parkına yerleştim.
Devamı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.new#new sayfasında yer alacak.

Bursa Vosvos Derneği ve Anatolia Vosvos Derneği ortak etkinlikte İznik Gölü'nde buluşdu, Tüm Vosvosseverler kampa davetli olunca bizde bir sulu vosvoscu karavanlar olarak ordaydık.

Bu arada ilginç bir protestoya şahit olduk.

Böcekler bu hafta sonu Ercova da olmayı umut ediyor,bir terslik olmazsa da olacaklar.Bekleriz.

mayıstosböce' Alıntı:
Böcekler bu hafta sonu Ercova da olmayı umut ediyor,bir terslik olmazsa da olacaklar.Bekleriz.

Güzel haber...
Eber in hakkını vermek lazım, di mi... ;D