Nete bağlantıyı kamp sahibi yanından yapıyordum,bunu okumasın diye artık yanına bile yaklaşmıyorum Bu arada döndüğümde Bursa'dan bir ev bakacağım.En faal karavancılar orda ,illa emekliliği bekleme zorunda hissetmiyor,sadece yer seçimi yapıyorlar.He deyince 7 karavan.Muhabbetiniz bol olsun
Nete bağlantıyı kamp sahibi yanından yapıyordum,bunu okumasın diye artık yanına bile yaklaşmıyorum Bu arada döndüğümde Bursa'dan bir ev bakacağım.En faal karavancılar orda ,illa emekliliği bekleme zorunda hissetmiyor,sadece yer seçimi yapıyorlar.He deyince 7 karavan.Muhabbetiniz bol olsun
Dombay Çukuru kısa zamanda bizim ve tanıyanların hafızaların da kalacak, sebebi ise DSİ tarafından gölet çalışmaları başlamıştır ayrıca duyumlarımıza göre bölge Alp'ler 2 diye bir projeye doğru gidiyor. Tabi ki burası Türkiye arazi kapama iştahının çoktan başlamış olduğunu 2,5 ay evvel ki kampımız da üzülerek öğrenmiştik.
Levent hocam, Böyle bir gelişmede, orada ki mekan sahibi dostumuzun pozisyonu önemli, karavan sayısı az olarak kamp gerçekleştirme ihtimalimiz olabilir, veya maddi olarak bizi aşabilir.
Dostlarımızın çalışmalar tam başlamadan bu güzel yaylamız da kamp yapmalarını tavsiye ederim.
Bugünü Akçakoca'dan Aynur-Aslan (Aynars) ve hanımın yiğenleriyle birlikte Mudanya'da yarınıda, bizde hastalık haline gelen Alaçam-Dombay Çukurunda geçireceğiz.