Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 587,799
Ynt: Kim Nerede?

centilmen' Alıntı:
Kısmet ise Raptör Hikmet kardeşim ve ailelerimizle birlikte 26 Mayıs itibari ile Gökova/Akyaka orman kampında olacağız. Ankara-Afyon-Denizli-Muğla üzerinden gideceğiz. Belki yolda yada bu şehirlerde dostlarlada karışalırız kimbilir.
Yeni edindiğim çekme karavanımı Hikmetin tecrübesi eşliğinde çekip götüreceğiz. Ben emekli olup inşallah sezonluk kalmayı planlıyorum. Öncelikle yıllık iznim kullanacağım.
Yakınlarda bulunan ,oralardan geçen, bir merhaba demek isteyen tüm dostları çayımızı kahvemizi içmeye muhabbeti paylaşmaya bekleriz.
Merhaba; Sayın Ümit bey,
Ben Denizli'de ikamet etmekteyim.Gerçi 28 mayısta eşim için ameliyat günü alındı ama Denizliden geçerken
sizlerle tanışmayı arzu etmekle beraber,size herhangi bir konuda yardımım dokunabilirse sevinirim. Telf:0 553 553 553 0 edessastelio@hotmail.com
Karavanımın teslim günleride belli değil, daha önce yazdığım gibi haber bekliyorum bu ay sonuna doğru Polatlı'dan getireceğiz...
Denizli'de soluklanmayı düşünürseniz uzun süredir devam eden alt yapı üst yapı nedeniyle bir sürü kapalı yol var. Park yeri ihtiyaç olursa bu konudada yardımcı olabilirim. İstediğiniz an telefonumu arayabilirsiniz, ararsanız yukarıdaki nedenlerimden ötürü İnşaallah bir aksilik olupta size mahçup olmam.
Şimdiden iyi tatiller

Etiketler

centilmen' Alıntı:
Kısmet ise Raptör Hikmet kardeşim ve ailelerimizle birlikte 26 Mayıs itibari ile Gökova/Akyaka orman kampında olacağız. Ankara-Afyon-Denizli-Muğla üzerinden gideceğiz. Belki yolda yada bu şehirlerde dostlarlada karışalırız kimbilir.
Yeni edindiğim çekme karavanımı Hikmetin tecrübesi eşliğinde çekip götüreceğiz. Ben emekli olup inşallah sezonluk kalmayı planlıyorum. Öncelikle yıllık iznim kullanacağım.
Yakınlarda bulunan ,oralardan geçen, bir merhaba demek isteyen tüm dostları çayımızı kahvemizi içmeye muhabbeti paylaşmaya bekleriz.

siz yerleşin çayınızı içmeye gelirim geçerken haziranın ilk haftası

teknosasa' Alıntı:
Şehrimde sonunda birtane gezenbilir üyesi gördüm diye sevindim. :D bende o stickerlerdan istiyorum elinde olan var mı acaba.

izine geldiğimde bende annem ve babamın yanına Eskişehire gidiyorum bende Eskişehirli oluyorum ozaman sütlüce mahellesinde ikinci Gezenbilir üyesini ve benim stikerli karavanı göre bilirsin ;D

kaya75' Alıntı:
siz yerleşin çayınızı içmeye gelirim geçerken haziranın ilk haftası

Kadir bey herzaman bekleriz uğramanız bizi sevindirir.
Telefonum resmimin üstünde de yazıyor. (0536 2460909)

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Sayın Ümit bey,
Ben Denizli'de ikamet etmekteyim.Gerçi 28 mayısta eşim için ameliyat günü alındı ama Denizliden geçerken
sizlerle tanışmayı arzu etmekle beraber,size herhangi bir konuda yardımım dokunabilirse sevinirim.....
Ahmet bey sizlerle tanışmayı bizde çok arzu ederiz ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. Size özelden mesaj attım. Hanımefendiye çok geçmiş olsun kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.

Taraklı öncesi, tabiatla haşır-neşir olalım dedik,
Keramet/Ilıca kaplıca ve İznik gölü etrafı turladık.

1-DSCF0294-001.JPG

1-DSCF0300.JPG

1-DSCF0408.JPG

1-DSCF0566.JPG

1-DSCF0581.JPG

Ya ne kadar güzel hala karavancılar var orda.Biz akşam üzeri 6 gibi oradan geçtik ,karavan göreceğimizi pek ummuyorduk.Göynük ne zaman şimdi İlhan abi,Mehmet Hocam lar Poyrazlara gelecek mi.

mayıstosböce' Alıntı:
Ya ne kadar güzel hala karavancılar var orda.Biz akşam üzeri 6 gibi oradan geçtik ,karavan göreceğimizi pek ummuyorduk.Göynük ne zaman şimdi İlhan abi,Mehmet Hocam lar Poyrazlara gelecek mi.
Biz kamp yerinden Göynük'e gitmek üzere ayrıldığımızda, Mehmet abi ve Ali Haydar beyler vardı, Mehmet abi bugün İzmir'e dönecekti. Şirinler'de bize hoş bir süpriz yaptılar.

20120604_131552.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR