Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 583,380
Ynt: Kim Nerede?

İki gündür Adrasan, Jungle Bells kamptayız. Muhtemelen iki gün daha buradayız.

Etiketler

Bizde artık sonunuda izine çıkabileceğiz, 18 Ağustos 2012 günü yola çıkmak üzere planlarımızı yaptık. Önce değerli dostum Doğan BÖNCÜ'lerle buluşmak üzere Ankara'ya gideceğiz oradan da Antalya civarlarını düşünüyoruz. Serdar Bey biz oralardayken Antalya'ya dönerseniz görüşmek isteriz. Tüm karavancılara selamlar, tekerleriniz her daim dönsün.

15 / 08 / 2012 çarşamba bu gün itibari ile %7 zam geldi, Euro mazot 3.95 TL, Pro Mazot 3.86 TL oldu, gözünüz aydın bayramdan sonraki ilk zamda mazot da artık 4 TL'nin üzerinde olacak..
Artık 100 km'de; 9 Litre yakan araçlar 36 kr/km,
9.5 Litre yakan araçlar 38 kr/km,
10 Litre yakan araçlar 40 kr/km yakacak...İyi gezmeler...

meRhaba arkadaslar 1,5 yasindKi kizimla birlikte 3 kisilik bri aileyiz. 22 agustosta boludan kamperimizle antalyaya gitmeyi ilk olarak bogaz kampinge ugramayi dusunuyoruz..bu vesile ile orada olan o tarafa gidecek olan forum dostlarla da yuzyuze tanismayi umut ediyoruz..sevgilerle ...

Saros Körfezi'ndeyiz... Sanırım, bayram süresince burada olacağız..

Tüm Gezenbilir Ailesi'ne güzel bayramlar diliyoruz.

egeli' Alıntı:

Bayramlaşmak istesek bütün sarozu dolaşmayız herhalde Şaka bir yana huzurlu dinlenceler size...İyi bayramlar...

egeli' Alıntı:

Yavuz abi ilk kez tenteyi açtığın fotograf görüyorum, sanırım uzun süreli kalacaksınız.

Bu sabah kuzey egede biryerlerde olacağız. Görüşmek dileğiyle.

güngör' Alıntı:
Yavuz abi ilk kez tenteyi açtığın fotograf görüyorum, sanırım uzun süreli kalacaksınız.
Bu sabah kuzey egede biryerlerde olacağız. Görüşmek dileğiyle.

Haklısın, Levent.. Yıllardır ilk kez tente açıyoruz.. Ama en uzun kaldığımız iki-üç gündür..
Saros'ta Erikli civarındayız.. Bu taraflara yolunuz düşerse, görüşmekten mutlu oluruz...

Keyifli geziler..Mutlu bayramlar...

Cumartesinden itibaren 1 hafta İzmir Gümüldür'de Hipo kamping'de olacağım. Gelmek isteyen olursa bekleriz efendim.