Ercument Ozbek
Boranka
Istanbula gelince evvelce gordugum ve bir cok buyuk otobus ve atolarin park ettigi bir yer gormustum.Ataturk hava limanindan Yenikapiya dogru yola ciktik,Marmararay dolayisi ile yollar rezillik,Yenikapidaki orta donme yerine gelmeden evvel Genc Osman denilen sokakta bulunan bu buyuk park yerine girdim.Kapidaki gorevli iceriye girebilecegimi soyledi ve girdim,iceride Tuvaletler ve su imkani varmis,ucret 12 saat 10 TL. Adamin anlattigina gore bu yaz 7 veya 8 M.Karavan gelip kalmislar,siz de kalabilirsiniz dedi.Fakat bu yeri bulmak cok zor.Bizde oradan ayrilarak gelip Catmalikapidaki Fenerin yanina Parka girdik.Park kalabalik olmasina ragmen,havalar da iyi idi,herkez gelip deniz kenarinda cay iciyordu.Aksam saat 18 sularinda arkamizdaki cimen alanina 2 motor ile 6 tane serseri geldi ve bira icip,esrar kullanmaga basladilar,tabii ki kafayi bulunca kufur,palavra basladi,rahatsiz olunca kapidaki o SUS olan bekciye gidip bu serseriler bizleri rahatsiz ediyor dedim,bana ne deze bilirmisiniz Polis 155 ara dedi,ben de bu senin vazifen dedim,o da bana buraya vatandaslar icki icip eglenmeye geldiler dedi.Hani Palavraci Erdoganin sokak da icki icme yasagi dedim,ve M.Karavani calistirip kapiya geldim,fakat oradaki SUS gorevlisi benden 30 TL almadan kapiyi acmadi,bende sadaka niyetine 30 tl verip ciktim ve karsiya gecip Fatih Belediyesi Park alanina gittim.Yani anlayacaginiz bu Fener yanindaki Park alani FUHUS,ICKI,SERSERI yuvasi hatta geceleri kadin bile pazarlaniyormus.Devami yarin.