Kiralık araçla güney seyahati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evrenunver Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,303

evrenunver

Yeni Üye
Arkadaşlar Merhaba

Foruma henüz üye oldum,gördüm ki bir çok konuda çok faydalı paylaşımlar var,emeği geçen herkesin emeğine sağlık,
Benim bu seneki tatil düşüncem bir arkadaşımla beraber araç kiralayarak güneye doğru gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek,yani izmir den başlayarak bodrum,gökova,marmaris,fethiye vs. derken antalyaya kadar sahlden dolaşa dolaşa gidip sonra da anayoldan geri döneceğiz.Öncelikle bu güzergah üzerinde nerelere muhakkak uğranmalı,nereleri muhakkak görülmeli bunu merak ediyorum,bir de bu seyahati nasıl bir araçla yapmamız lazım,yani binek bir araç kiralayıp pansiyonlarda mı kalmalı,ya da sevdiğimiz yerde çadırda mı kalmalıyız,yoksa karavan tarzı(caddy,doblo türü şeyler de olur mu?) birşeyler bulup araç içinde mi konaklamalı?,haziran sonunda başlayıp temmuzun 2. haftasına kadar dolaşacağız,bu dönemlerde her gittiğimiz yerde pansiyon bulmak ne kadar kolay/ekonomik olabilir,araçta kaacaksak bu seyahat eziyete mi dönüşür,çadırı ise her istediğimiz yerde kurabilir miyiz,bu konularda değerli yorumlarınızı alabilirsem çok makbule geçecek,şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,111
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler