KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Gözüm yedi yiyecek allah kısmet ederse. Aslında birkaç ay daha dayanabilsem çok daha iyi makine alabilirdim ama virüs beni çıldırtyor. Hayırlısı allahtan inşallah.
Burak ve Ferhan bey, istanbul icin pek birsey yapamam ama olaki yolunuz igdirdan gecicek olursa haberim olsun benim hayalperest emrinize amadedir istediginiz kadar deneyimleyebilirsiniz. Benimde bu yaz kafamda bir gürcistan plani var o tarihlerde belki adventure ekibi ile yolda karsilasirim kim bilir
Alkım bey,teklifiniz için teşekkürler..en son2007 kışında Ağrı tırmanışında yolumuz oralardan geçmişti,inşallah bir gün yine tekrarı olur,görüşür tanışırız..
Saygılar,
Gözüm yedi yiyecek allah kısmet ederse. Aslında birkaç ay daha dayanabilsem çok daha iyi makine alabilirdim ama virüs beni çıldırtyor. Hayırlısı allahtan inşallah.
ben bu seneki de dahil olmak üzere daha önce hiç katılmadım. Fakat biz de buna benzer uzun geziler yapıyoruz. sonuçta mekan önemli değil önemli olan yol da olmak...