kiralık unimog ve 70 model altı komyon lazım bana bir belgesel için kısa süreliğine fon olarak ve cok kısa mesafe kullanılmak üzere bu araçlar bana lazımdır kiralamayı düşünen arkadaşlar varsa benimle irtibata gecebilir
Ynt: Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor
merhaba , yardımcı olmaya çalışalım sağda solda görürsek size bildirelim ama hangi şehirdesiniz ,bizim bir arkadaş aldı yeni bir unimog ama izmirde araç , izmirdışınada çıkamaz .
elimizden birşey gelirse seve seve yardımcı oluruz.kolay gelsin.
Ynt: Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor
Merhaba Ünal bey,
Ben birtane temiz görünümlü BMC gördüm Mavi boyalı ahşap kasalı 6 teker eğer sizce uygun olursa ilgilisiyle görüşürüz isterse verir fakat tescil durumu nedir İstanbul'a gidebilirmi bilmem, görüntü olarak FİZAN'a gider gibi.
Kalın sağlıcakla.
Ynt: Kiralık Unimog Ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor
selam..
2014 mart ayında İstanbul Tuzla'da kullanılmak üzere ; bana 80 darbesi döneminde geçen kısmi belgesel kıvamında bir sinema filminde , en fazla 80 model olan 2 adet unimog personel taşıyıcı kamyon ve 1 adet cj-5 jip lazımdır..
araçlar 2 günlük kiralamada , 1 gece ve 1 gündüz sahnesinde yol geçişi olarak kullanılacak .bu arada askeri renkte olması lazım..
kiralamayı düşünen ya da yönlendirme yapabilecek olan varsa buradan haber veriniz..
alakanıza teşekkür ederim..
sağlıcakla kalın..