Kısa Bir Modifikasyon ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,805

ejdereristi

Kamp II
Yer
istanbul
yeni aldığım aracımda kısa süren ancak bence çok güzel olan bi kaç modifikasyonu paylaşayım dedim. araçta standart 2" yükseltme ve m/t lastik vardı..evden çıkmadan önceki hali......

Görüntü022.jpg

Etiketler

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ

ön sinyal ve arka stoplarıda şeffaf siyah ile boyadık..süper oldu..çeki demiri vardı onu da iptal ettik..

Görüntü032.jpg

Görüntü033.jpg

telsiz konusunda çok acele bi karar ile (midland alan 48 plus) markası bu galiba yanlış yazdıysam özür.. anten mıkmatıslı eve gelirken 140 ile düşmedi arazide de çok büyük sıkıntı çıkarmayacağını düşünerek bu uygulamayı seçtim..amma düşük cümle kurdum..düzeltemeyeceğim valla:smiley:)

Görüntü041.jpg

Görüntü042.jpg

arkadaşlar gezilerinize beni eşimi davet ederseniz çok seviniriz..ismim ejder istanbul bahçeşehirdeyim...0 532 358 30 07

ejder kısa ama güzel çalışma olmuş yanlız sinyal ve stoplardaki uygulama tüvde gesinlikle kabul görmüyor bilgine giderken tüv
normalleriyle günübirlik degişirsin artık
;)demokraside çagreler tükenmez ;)

Ejder'cim eline sağlık konuştuğumuz gibi sade ve şık olmuş ellerine sağlık, çeki demiri arazide çok işine yarayacak yanlın bilgine özellikle çekerken ve çekilirken...
yeni aracını tekrar güle güle kullanman dileğiyle, saygı ve sevgiler...

levent beğenmene sevindim..çeki demirini söktüğümüzde aracın orjinal kanca yerini söküp tekrar yerine taktık..u kilit ile de iş görüceğini düşünüyorum..saygılar..

Görüntü035.jpg

Merhaba aracınız çok şık olmuş. Ben öndeki sinekliği nerede ve kaça yaptırdığınızı merak ettim, ayrıca delme oldu mu?

çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
şu camın üstündeki güneşlik müthiş yakışıyor bu arabalara.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR