Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni aldığım aracımda kısa süren ancak bence çok güzel olan bi kaç modifikasyonu paylaşayım dedim. araçta standart 2" yükseltme ve m/t lastik vardı..evden çıkmadan önceki hali......
telsiz konusunda çok acele bi karar ile (midland alan 48 plus) markası bu galiba yanlış yazdıysam özür.. anten mıkmatıslı eve gelirken 140 ile düşmedi arazide de çok büyük sıkıntı çıkarmayacağını düşünerek bu uygulamayı seçtim..amma düşük cümle kurdum..düzeltemeyeceğim valla)
ejder kısa ama güzel çalışma olmuş yanlız sinyal ve stoplardaki uygulama tüvde gesinlikle kabul görmüyor bilgine giderken tüv
normalleriyle günübirlik degişirsin artık demokraside çagreler tükenmez
Ejder'cim eline sağlık konuştuğumuz gibi sade ve şık olmuş ellerine sağlık, çeki demiri arazide çok işine yarayacak yanlın bilgine özellikle çekerken ve çekilirken...
yeni aracını tekrar güle güle kullanman dileğiyle, saygı ve sevgiler...
levent beğenmene sevindim..çeki demirini söktüğümüzde aracın orjinal kanca yerini söküp tekrar yerine taktık..u kilit ile de iş görüceğini düşünüyorum..saygılar..