Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nejat ural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,702

Etiketler
Ynt: Kısa Geziler; Esenceli (8 Mart 2008)

Sıkıldık artık evde oturmaktan.
Aldım çoluk çocuğu harika bir göl manzarası bizi bekliyordu...

PICT0105.jpg

ESENCELİ...

Ömerli gölünün kuzey - kuzey doğu kanadı...
Küçücük bir köy
ve harika bir doğa.

Çektik Karavanı hakim bir noktaya
Burası bizim ava geldiğimiz
geldiğimizde hava bozunca sığınmak için derme-çatma bir DAM yaptığımız bir yer.
Önceden dikilmiş direkler ve çardak ta hazır.

PICT0099.jpg

etrafta dolaşıp temiz havayı içimize çektik.

Ben SARP'ın fotoğrafını çektim.

O'da benim videomu

PICT0089.jpg

Çekirdek aile
Eşim Derya URAL
Kızım NAZ Ural
Yiğenim SARP Özdil
Ve Bendeniz Nejat URal

PICT0090.jpg

Manzara harika, güzel bir gün geçirmişe benziyorsunuz. Paylaşımınız için teşekkürler. Nasıl gidildiği konusunda bilgi vermeniz mümkün mü ?

Yenilen güzel bir yemek...
Uzun zaman sonra kemik sıyırtan pirzola ve KASAP ÖMER'in köftesi ile közde domates - biber...
Özlemişim bu tadları!!!.

PICT0097.jpg

Bir de başlığı " Kısa geziler / Esence 08.Mart.2008" yapsak dostların ulaşması daha kolay olacak gibi. ne dersiniz ?
Oğuz

Yemek sonrası;
hafif bir yağmur...
Çocukları içeride Oyun oynasken ısınmalarını sağlayan vebastoyu icad edenlere dua ediyoruz.

Biz mi ?

Biz dışarıda yağmurun keyfini , tentenin altında, Türk Kahvesi ieşliğinde çıkarıyoruz.

PICT0100.jpg

Bu keyfi okuyarak ve yorumlarını katarak paylaşan dostlara teşekkürler.

Esenceli yol tarifi.

E-6 Tem Ümraniye çıkışından şile yoluna ve doğruca Ömerliye gidilir (yokuş bitiminde KASAP ÖMERDEN ETLER ALINIR)
şile ye doğru devam ederken, yokuş bitiminde gözlemeceileri görünce, sağa KÖMÜRLÜK Köyü tarafına dönülür.
Kömürlük Köyünü geçip Kervansaray a gelmeden ESENCELİ tabelasından sağa dönülür.
100 metre sonra yokuşta yol ikiye ayrılır.
Siz Sağdan devam edim
orman içinde 8-9 km yol.
Sonra Göl görülür.
Köye girmeden Firkete şeklinde sola bir rampa var
dönüp, S şeklinde 250 - 300 metre çıkınca hakim bir noktaya gelirsiniz.
Yerimiz budur!.

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=istanbul+esenceli&sll=41.6755,26.5604&sspn=0.019425,0.038366&g=Edirne,+Turkey&ie=UTF8&ll=41.068416,29.41349&spn=0.039214,0.076733&t=h&z=14

teos' Alıntı:
Bir de başlığı " Kısa geziler / Esence 08.Mart.2008" yapsak dostların ulaşması daha kolay olacak gibi. ne dersiniz ?
Oğuz

oğuz bey öneriniz için teşekkürler.

revize edilmiştir.

Köye yaklaşınca..
UYDUDAN BÖYLE !.

Saklı cennetimizi köylülere " MİHENGİ NOKTASI NERDE" diye sorarsanız , tarif ederler.

Köyr tepeden bakan bir yer.
ve göl ayaklar altında

(Gerçi uydu fotoğrafı pek belli etmiyor ama !.

noktaat.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri