Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Boğaç Erkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,311
Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

yasam.jpg

özellikle su altı fotograflarınız çok güzel..elinize sağlık....

Yılmaz Bey'den sonra forumun normale dönmesi sanırım zaman alacak... "Rüzgâr gibi geçti," derken bu tür bir şeyi kastetmişler galiba. :smiley:

[imgzoom]http://www.ankira.com/gfx/gezenbilir/florence.jpg[/imgzoom]

Sualtından sonra..su üstü için :smiley: cok hos bir çalışma .. elinize sağlık ....

Boğaç bey son kareniz de çok hoş.
Sadece bakmamış aynı zamanda görmüşsünüz.
Tebrik ederim...

boğaç bey elinize sağlık..
güzel çalışmalar.
özellikle düzeltilmiş( direksiz- kablosuz) hdr çalışman çok çok hoş olmuş.
yeni çalışmalar bekleriz.

Merhaba Bogac bey,

nihayet fotograf galerisine birkac fotograf koyabildim sonunda, sizin yorumlarinizi da merakla bekliyorum, sizlerden ogrenecegimiz cok seyler var..

selamlar

Cami resmindeki elektrik direklerinden başka göze hoş gelmeyen o kadar şeyler oluyor ki örneğin caminin sağındaki sarı binayı da toptan yok etsen niye demem çünkü hiç oraya uymuyor ve çirkin ...bu tür oynayacağın resimlerde gerekeni yap...biz henüz o kadar resimle oynayamıyoruz sadece ayarları biraz düzeltmek dışında galeriye yeni takıldım resimler harika ve emek verilmiş zaten yeteneklerinizi yakınen izyiyoruz...paylaşımlarınız için tebrikler...devam...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR