Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Boğaç Erkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,990

Ynt: Kişisel Galeri (Boğaç Erkan)

Ne yazık ki makinemi yeni bebeği olan kayınçoya vermiş durumdayım. Bayram tatilinde çekmek için aklımda bir şeyler var, eğer fırsat bulur da bir şeyler çekersem buraya eklerim.

İki HDR denemesi. Umarım beğenirsiniz.

cami.jpg

asli.jpg

Çok teşekkürler.

Fotoğraf çekmeye ilk başladığım zamanlarda dijital fotoğraf diye bir şey yoktu ve bütün şehirlerimiz elektrik direkleri ile dolu olduğundan, şehirde çekilen bütün karelere elektrik direkleri girer, beni sinir ederlerdi. Özellikle de Karadeniz'de çektiğim fotoğrafları bastırdığımda, o güzelim yerlere ait bütün anılara eşlik eden elektrik direkleri yüzünden deli olduğumu hatırlıyorum.

Yukarıdaki fotoğrafı çekerken de aynı hisleri yaşamıştım. Fotoğrafı buraya gönderirken de hiç memnun değildim, aslında. O koca elektrik direği her şeyi berbat ediyordu ama ilk HDR sevdasına kendimi paylaşmaktan alamamıştım. Ama biraz teknoloji, biraz da sabır sayesinde, elektrik direğinden kurtuldum. Sonuç aşağıda: ( :smiley: )

cami_II.jpg

elinize sağlık paylaştığınız için teşekkürle.tonton bebişe de allah uzun ömürler versin.

Elinize sağlık üstadım. Fotoğraflarınıza bugün bakma fırsatı yakalayabildim. Birbirinden güzel resimler. Bizimle bu güzellikleri paylaştığınız için tşk

çok güzel çalışmalar olmuş özelliklede sualtı fotoğrafları bir harika. Sizi izlemeye devam edelim :smiley:

Sevgili Silda ve Denizce... Güzel sözleriniz için teşekkürler. Biz de sizin fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Photoshop'u çok iyi kullanmışsınız Boğaç bey.
Sanki yeni bir kare ortaya çıkmış.
Böyle photoshop kullanabilmeyi çok isterdim ama bu konuda tam bir beceriksizim :(...

Cami olan fotoğraftaki direkleri Image Doctor isimli bir Photoshop eklentisinin Smart Fill isimli aracı ile temizledim. Alttaki çiçekli fotoğrafı ise, çiçeklerin olduğu bölgeyi smart select isimli araçla seçtim, Photoshop'un select menüsünden Invert Selection'la geri kalan kısmı aktif hale getirdim, sonra da İmage menüsünden Black & White ile siyah beyaz yaptım. Aslında biraz kurcalasanız, siz de kolayca halledersiniz.

Boğaç Bey çekimleriniz gerçekten güzel. Paylaşımınızdan dolayı şükranlarımı belirtirim. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri